El metge de Noah Gordon arribarà al cinema el 25 de desembre.

Ben Kingsley, Tom Payne i Stellan Skarsgård protagonitzen  l’adaptació cinematogràfica del  best seller de Noah Gordon

el metge cinema
Philipp Stölzl dirigirà l’adaptació de la novel·la  i que comptarà amb l’actor   Tom Payne,  en el paper del jove aprenent Rob J. Cole.
L’actor Ben Kingsley, farà el paper de l’històric científic Ibn Sina al costat de Stellan Skarsgård,, Olivier Martinez i Emma Rigby.

Noah Gordon ha venut més de 21 milions d’exemplars arreu del món amb una novel·la publicada a 32 països.
El médico es la primera part de la trilogia que seguirà amb  Xaman i La doctora Cole publicades actualment per Roca Editorial.

El metge, un bestseller clàssic.
el metge gordonLa història de El metge, en què un jove londinenc viatja el segle XI a Orient per estudiar medicina a la marassa d’Ispahán, es va convertir en una trilogia amb les subsegüents Xaman i La doctora Cole, que van ser una espècie de cant a l’harmonia entre religions.

Rob J. Cole, un jove londinenc del segle XI que pertany a una família de fusters, queda orfe als nou anys i amb la responsabilitat de tenir cura dels seus quatre germans petits, als quals va trobant famílies adoptives.
Un cop sol, coincideix amb Henry Croft, un cirurgià baber qie recorre Anglaterra muntant espectacles i dedicant-se a fer de curandero per vendre un ungüent miraculós, i se’n converteix en aprenent. Amb Henry Croft comparteix viatge, cartell i beneficis fins que el mestre mor. I és llavors quan coneix Benjamin Merlin, un metge jueu que l’encoratja a superar-se i fer realitat el seu somni, i que li parlarà del metge més eminent de la remota Pèrsia: Ibn Sina o Avicenna.