La llibreria Serret celebra 30 anys amb una trobada de novel·la negra.

A Vall-de-Roures coincidiran autors catalans, aragonesos i mallorquins que debatran al voltant del gènere negre.

llibreria serretLa llibreria, propietat d’Octavi Serret (Premi Nacional de cultura per la projecció social de la llengua catalana 2009) s’ha caracteritzat sempre com un pont de cultura a banda i banda  de la Franja, donant cabuda tant autors en llengua castellana com catalana, promocionat especialment, nous valors literaris, projectes editorials independents de qualitat i autors locals.

El dissabte 24 d’agost  serà el dia dedicat a la novel·la negra amb la participació d’alguns dels participants de l’antologia Aragón Negro, editada per Rey Lear i dirigida per Juan Bolea, com ara Marisa Fanlo Mermejo, Gema Pérez, Ana María Rocañín, José Manuel González, José Luis Blasco Tortajada i Pedro M. Híjar.

D’Alrevés Editorial assistirà Luís Gutíerrez Maluenda, creador del detectiu Atila que ha donat obres com Mala Hostia/ Ruido de cañerías/ Un buen lugar para reposar i també, del gènere negre, La Fiesta.
De la seva col·leccíó crimscat hi será Sebastià Bennasar amb El País dels Crepuscles i la seva novel·la més recent, publicada per Meteora, Nocturn de Sant Felip Neri.

Finalment, l’editorial Llibres del Delicte, hi prendrà part amb Marc Moreno, autor d’Independència d’interessos i director de la mateixa editorial que ha publicat Coll Avall de X. Díaz i M. Martínez.

La trobada amb el títol d’’Agost Negre al Matarranya’ començarà  el dissabte 24 d’agost a les 12.30h a la  Llibreria Serret  (Av. de la Hispanitat, 21. Vall-de-Roures)

serret-negre