El llibre de Julian Assange i Wikileaks a l’abril

Ara llibres i Debate publicaran l’edició catalana i castellana de l’esperat llibre de Julian Assange sobre el funcionament i la filosofía de Wikileaks.

 

Wikileaks ha estat la paraula de moda en els darrers mesos. Julian Assange el creador i impulsor d’aquesta organització ha estat un dels personatges més populars i també més temuts per les informacions que ha anat difonent. Wikileaks és en aquests moments una de les organitzacions periodístiques més influents i valentes de l’actualitat amnb el seu més que discutit periodisme d’investigació.

Julian Assange ha comentat que  “Espero que aquest llibre esdevingui un dels documents emblemàtics de la nostra generació. En aquesta obra tan personal, explico el nostre esforç global per provocar una nova manera de relacionar-se entre la gent i els seus governs.”

 

El llibre es publicarà el proper mes d’abril.

3 COMENTARIS

  1. Sabeu si la versió catalana sortirà per e-book?? Moltes gràcies i bona feina!

  2. Gràcies. Esperem la publicació amb impaciència…Voleu dir que les novel.les de Larsson no són una avantsala de Wikyleaks? Potser Larsson és viu…té un altre nom…és a Islàndia amb la colla de Wikyleaks…Una operació, una gran operació publicitària…Bé, una altra novel.la!!!!

Comments are closed.