El fenomen de la personalització arriba a les novel·les

Vols ser el protagonista d’una novel·la?  Neix la plataforma ‘tu-protagonista.cat’ que ofereix novel·les personalitzades

Presentació Tu protagonista

Estem acostumats a personalitzar una tassa, una funda de telèfon  o d’altres objectes d’us diari.  Però, ara el fenomen de la personalització arriba al terreny literari amb el naixement  la plataforma tuprotagonista.cat.

Amb l’objectiu  d’omplir un buit al món editorial, aquest projecte ofereix , segons paraules de Miquel Murga, l’ideòleg del projecte, la possibilitat de “viure històries úniques en primera persona a través de la literatura”.

Ara només cal pensar a qui es vol fer regal i omplir un senzill formulari online amb les dades rellevants de qui rebrà el llibre, fer el pagament (39,95)  i en menys de 7 dies  rebre el llibre a casa.

Un cop afegides les dades,  l’usuari  pot veure un petit fragment del producte final i donarli la seva aprovació Es pot personalitzar la marca i model de cotxe del protagonista, els seus amics, la seva beguda preferida a l’emissora de ràdio preferida per arribar a un grau important de personalització.

Presentació Tu protagonista 02Les novel∙les són textos originals, escrits per escriptors i periodistes específicament per aquest projecte, pensats per oferir el màxim grau de personalització possible.

Cada llibre arriba a oferir entre 500 i 700 referències que converteixen al receptor en l’autèntic protagonista  ambLa idea és aconseguir un nivell de personalització màxim que atregui el lector”, senyala Miquel Murga, “que se senti de veritat a dintre d’una història atractiva i estimulant”.

En aquests moments es poden escollir novel·les  de d’aventures, romàntica i eròtica, però molt aviat s’hi afegirà l’esportiva i no es descarta afegir més gèneres en un futur a més d’altres idiomes  com el francès, italià i anglès.

El projecte tuprotagonista.cat està format per: MMT creacions, ideòleg del projecte, encapçala l’àrea de continguts; l’agència de publicitat i comunicació Factoria‐m s’encarrega del disseny, la creativitat, l’edició, la logística i l’administració; la part tècnica, informàtica, web i d’estratègia online corre a càrrec de l’empresa Cetrex.

 

Més informació http://www.tu-protagonista.com/ca