Sortegem 3 exemplars de ‘L’altra’ de Marta Rojals

Vols llegir la nova novel·la de l’autora de Primavera, estiu etcètera?

Marta Rojals, l'altraL’illa dels llibres gràcies a l’editorial RBA sorteja 3 exemplars de L’altra de Marta Rojals.

Per poder participar cal respondre a la pregunta

Per què  vols  llegir L’altra de Marta Rojals?

Les respostes  a l’adreça de correu info@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig Altra’.
Indica’ns el teu nom, cognoms i telèfon de contacte  i entre tots els participants sortejarem els lots de llibres.

Tens temps fins el dia 30 de gener de 2014!!!

 

Més informació i entrevista amb Marta Rojals en aquest enllaç

 Algunes de les respostes rebudes:

Joan Pere Alzamora Sánchez:  Vull llegir L’altra perquè l’anterior novel·la de Rojals em va agradar molt, especialment el domini de distints registres de la llengua i el component generacional de l’obra

Pep Carbó: perquè és una escriptora, que escriu en català, és jove, no busca la
fama a la televisió i està compromesa amb la realitat que l’envolta…

Agnès Valentí:  Vull llegir L´Altra per diverses raons: perquè em va agradar moltíssim Primavera, Tardor…, perquè Marta Rojals ha demostrat que no cal sortir als mitjans ni a les tertúlies per arribar a la gent,  perquè confio que m’ agradarà el llibre i perquè ja tinc ganes de tenir-lo a les mans!

Xavier Zanuy: Vull llegir L’ALTRA ja que aquesta (Primavera, estiu etcètera) ja l’he llegida i em va agradar molt. Vull gaudir de nou amb les paraules de Marta Rojals.

Montserrat Olivés: Vul llegir “L’altra” de Marta Rojals, perquè em va agradar moltíssim la seva novel.la anterior “Primavera, estiu, etcètera”. La seva forma d’escriure, de penetrar en l’interior dels personatges, de situar l’entorn i els paisatges quotidians…

Sandra Alòs Vull llegir-lo perquè el “primavera” em va agradar molt i estic passant per un moment personal que m’aniria molt bé gaudir d’un bon llibre i aquest, simplement, ve molt de gust!!

Elena Embuena: En primer lloc perquè encara no he llegit res de la Marta Rojals i potser que comenci.
En segon lloc perquè darrerament estic llegint a escriptores, és com una creuada personal per reivindicar la creació literària de les dones.
I en tercer lloc, perquè després de llegir l’entrevista m’ha picat la curiositat.

Eulàlia Vidal: Vull llegir l’Altra de la Marta Rojals perquè em va agradar molt i molt el seu llibre: Primavera, estiu…etcètera, de fet fa dies que el tinc a la meva llista de llibres desitjats per llegir aquest any, a més he llegit la crítica que en fa la Llum del blog de L’Espolsada i m’han vingut encara més ganes de llegir-lo.

Anna Pagès:Tinc curiositat en llegar “L’altra” perquè he llegit que la protagonista es diu Anna com jo, i em fa gràcia.

Gemma Martinez Voldria llegir altra de Marta Rojals perque amb el seu primer llibre em va deixar bocabadada d’entusiasme i en vull més!!!

Beatriz Silván: Fa uns dies que vaig veure que havia sortit la novel·la i ja la vaig apuntar a la meva llista de pendents. La primera novel·la de Marta Rojals em va agradar tantíssim, que és per això que vull llegir aquesta. Encara que ja he llegit a l’entrevista que no és cap continuació de “Primavera, estiu, etc.”, segur que m’agrada tant com la primera, perquè em va agradar molt com estava escrita.

Mariona Prats Vull que em toqui perquè vull viure, qui sap, una altre primavera, o un altre estiu, o una altre historia de Marta Rojals, He rellegit el primer llibre dues vegades i m’encanta.

Rosalia Vila Responent a la pregunta per a poder participar al sorteig diré que vull llegir “l’Altra” perquè sé que la Marta Rojals no em deceberà.

Glòria Planas: Vull llegir “L´altra” de Marta Rojals per molts motius: perquè la seva primera novel·la em va agradar molt; perquè m´agrada com escriu i els seus punts de vista; perquè m´interessa la temàtica, la precarietat laboral i vital dels de la meva mateixa generació; perquè els seus articles a Vilaweb els trobo encertadíssims; perquè és una veu narrativa potent i amb moltes coses a dir!

Roser LLunell: No he llegit el primer llibre de la Marta Rojals, no la coneixia, l’altre dia a la ràdio recomanaven molt el seu nou llibre “L’Altra” , l’he tingut a les mans uns quants cops, però m’espero a acabar el que estic llegint.

Anna Forcadell     voldria llegirla perque he sentit molt bones critiques, m’atrauen  els llibres que escriuen les dones, tenim una visio de les cosas.. diguem,, especia  i el que mes m’agrada es que no es vol donar a coneixer publicament, vol guardar l’anonimat i ho celebro, que sigui aixi,   (jo actuaria igual.)

M. Rosa Dachs: Perquè amb la seva novel.la anterior és genial, molt ben estructurada i ambientada, amb un final excel.lent. Vaig gaudir molt amb la seva lectura.

Pilar Lloveras: L’Altra” de Marta Rojals per coneixer com escriu, no he llegit res d’ella.

Anna Muñoz: Tinc moltes ganes de llegir l’Altra, de Marta Rojals perquè, com la protagonista de la novel·la, em dic Anna, i perquè estic patint les tres crisis: econòmica, laboral i personal. Tindrem alguna més en comú?? Tinc ganes d’esbrinar-ho!

Susana Antón:  M’agradaria guanyar el llibre L’altra de la Marta Rojals ja que no he llegit cap d’ella i m’han parlat molt bé!

Anna Estrada :Vull llegir l’Altra perquè Primavera, estiu, etc. em va enganxar molt.

Mireia Martí: Perquè encara no he llegit cap llibre d’aquesta autora i me’l han recomanat!

Montse Roset: Una amiga meva me l’ha recomanat dient-me que és la revelació de l’any. Ella ha llegit “Primavera, estiu, ets” i li ha encantat. Ella em deixarà el seu i jo confio que li deixaré “L’altra” si em toca en el sorteig.

Ramon Massana: jo vull llegir “L’altra” perquè em sembla que parla molt de mi; d’una situació que molts vivim actualment, d’una generació, però personalment em sembla que encaixo força en el que dibuixa la novel·la (pel que en sé fins ara).

Alícia Pueyo: La veritat m’agrada molt la novel.la catalana, i l’altre dia vaig veure una noia que el llegia, amb molt d’interès, vaig mirar la portada i vaig veure el títol del llibre, i flash a més a més la bici, la meva gran passió, en aquesta, vida, i vaig pensar això promet.

Montse Coll:
– Per poder guadir del segon llibre de la Marta Rojals, ja que el primer llibre em va agradar molt.
– Per poder compartir la lectura.
– Per poder llegir un llibre nou.
– Per gaudir llegint.
– Per imaginar i somiar a través d’aquest llibre.
– Perquè tinc moltes ganes de llegir-lo i no el puc comprar ara.

Irene Torra: Perquè vull seguir la pista de Marta Rojals, una autora que no vaig conèixer fins que una ebrenca me la va recomanar a la ciutat dàlmata de Zadar. I perquè les pàgines de Primavera, estiu, etc. m’han fet molta companyia (com qui es veu en un mirall del temps d’un àlbum compartit) durant la tornada a casa després d’una temporada viscuda intensament a l’estranger.

Gemma Domingo: Tinc moltes ganes de llegir-me la nova novel·la de Marta Rojals, perquè la seva novel.la anterior em va entusiasmar. Em vaig identificar molt amb la protagonista. Necessito llegir un altre cop una novel·la d’aquelles que quan la comences l’acabes d’una tirada.

Gerard Gomila: Perquè segueixo amb un gran interés la literatura d’avantguarda catalana, i més concretament, la femenina. Hi ha grans escriptores com Alba Dedeu o la mateixa Marta Rojals, que va fer un debut esplèndid. Em moro de ganes de llegir el seu nou llibre!

Jèss Carol: Simplement, perquè llegir és un plaer!

Ricard Mirabete: Vull llegir “L’altra” perquè la Marta Rojals és una escriptora amb un talent immesurable. El seu primer llibre em va semblar molt bo i aquest em sembla encara més interessant. He de llegir “L’altra” per seguir confiant en la qualitat de la literatura catalana. És un llibre imprescindible.

Aurora Ballester: Perquè em va agradar moltíssim la novel·la anterior d’aquesta autora, tant per la temàtica com per com crea els personatges. El seu tractament del llenguatge em va semblar impecable i m’agradarà seguir-la en aquesta obra nova, que parteix d’uns plantejaments força diferents.

Carolina Palau: Vull llegir l’Altra de Marta Rojals per tal de poder reviure la intensitat i senzillesa de la seva escriptura, endinsar-me en una nova història i tornar a experimentar la complicitat que és capaç de crear la Marta Rojals  entre el lector i els seus personatges. Estic convençuda que no em decepcionarà!

Càrol Ivern M’encanta aquesta autora, i no me’n vull perdre cap, de llibre seu !

Elisenda Soriguera Em va encantar “Primavera, estiu etcètera”. He llegit que “L’altra” no s’hi assembla, però tinc plena confiança amb Marta Rojals. M’encantaria tenir-lo.

Carles Masoliver Perquè llegeixo sovint els articles que Marta Rojals publica a Vilaweb i m’agrada el to i l’estil amb què dóna el seu punt de vista. Si tinc prou sort en el concurs de ben segur que aviat descobriré com és el seu vessant més novel·lístic.

Cristina Raventós: La veritat és que el seu llibre “Primavera, estiu etcètera” em va encantar i m’agradaria llegir alguna cosa més de la mateixa autora.

 Laia Aixalà M’agradaria llegir-la per dues coses:
1.- Per la temàtica. Treballo intentant ajudar a la gent a buscar feina, el que comporta haver d’iniciar un procés de recerca de feina, amb tots els condicionants socio-econòmics i emocionals que suposa la situació en que actualment s’han trobat.
2.- Pel caire descriptiu que té

Teresa Mirri
Perquè:
no he llegit cap llibre  d’aquesta autora
m’interessa conéixer autores joves actuals en llengua catalana
perquè llegint l’entrevista  penjada al vostre web, m’interessa profundament conéixer com el jovent  pateix i expressa literariament aquesta maleída crisi (jo ja estic  jubilada)

Ester Suñé: Vull llegir L’altra de Marta Rojals, perquè la seva primera novel·la Primavera, Estiu etc… em va captivar i em va enganxar tant que la vaig llegir d’una tirada un dissabte per la tarda el vaig començar i el vaig acabar a altes hores de la matinada… Amb l’afegit que justament aquell dissabte havia quedat i vaig cancel·lar una sortida, prioritzant la lectura,  perquè no em veia capacitada de quedar-me a mitges. La sensació de sentir-me atrapada per un llibre és un fet que pot passar sovint, però tots sabem que una història ens pot esperar i podem gestionar els nostres moments de lleure a la nostra voluntat i reconec que em va agradar fer una marató amb aquest llibre, un llibre que vaig rellegir al cap d’uns mesos per tal de cercar algun possible detall obviat en una primera lectura.
Conèixer l’existència d’una segona novel.la d’aquesta autora fa que sense miraments afirmi: Vull llegir L’altra de la Marta Rojals!!!!!

Leticia Vila-Sanjuán:Perquè pertanyo a la generació que no es separa del mòvil durant el dia i durant la nit, a la que es comunica per xarxes socials. I perquè me l’han recomanat amb entusiasme, definint-la com un retrat incisiu del moment a la vegada que una novel·la trista i en el fons, devastadora.

Sandra Erill:  Vull llegir Altra per què vull seguir gaudint de les històries que escriu Marta rojals, endinsant-me dins d’elles gràcies a la senzillesa i proximitat amb que escriu.

Mònica Bruñol: Em ve molt de gust llegir la Marta Rojals per poder assaborir aquesta literatura que fa aconseguint captivar l’atenció del lector i transportar-lo en una realitat molt pròxima, com si la pogués albirar des de darrere d’un gros finestral.

Marta Serra M’agradaria llegir “L’altra” perquè em va agradar molt la primera novel·la de l’autora. Trobo que utilitza un llenguatge molt directe i sincer i, a més, les dones de la meva generació (de principis dels 70) ens podem identificar bastant amb la protagonista. 

Maria Folch: Per plorar, si s’escau, sentint-me identificada amb la generació perduda dels que tenim entre trenta i quaranta.

Pep Simó:  Perquè la seva primera novel·la Primavera, estiu etcètera? em va encantar. Perquè sóc de les Terres de l’Ebre, perquè visc a la ciutat i estic a punt de complir els 30.

Albert Martí Vull llegir l ´Altra de Marta Rojals perquè em va fascinar la seva primera novel.la.

Romina Queral vull llegir L’Altra de Marta Rojals perquè m’interessa molt conèixer l’obra dels autors contemporanis catalans. Gaudeixo molt de llegir i escriure, tinc entre mans la meva primera novel·la.

Elisenda Valls: Llegir la Marta Rojals em desperta confiança, comprensió, complicitat. Amb Primavera, vaig sentir-me acompanyada, deixant de banda la vida de l’Èlia, el que compartia amb ella era la manera de reflexionar, d’afrontar les situacions. Senzillament magnífica… segur que L’altra estarà a l’alçada!

Jordi Fenosa: Vull llegir ‘L’altra’ per que ja m’han dit que la Marta Rojals puja aquest segon graó amb tanta o més força que va pujar el primer. Es mereix molta més atenció que la majoria dels autors que podem trobar a les llibreries.

Angels Jové: Perque vaig llegir Primavera, Estiu, Etc.., i em va atrapar i agradar tant que m’he promés a mi mateixa llegir tot el que a partir d’aquell llibre publiqués la Marta Rojals!!

Patricia Aleu: Necessito saber qui és l’Altra!!!!

Aurora Igual: vull llegir-lo per què m’han parlat molt be del llibre. M’agradaria saber qui és l’autora.

Mar Basagaña: Perquè a Primavera, estiu, etc… retrata com ningú la meva generació i la descoberta dels nostres sentiments, pors, amors… Perquè centra la història a comarques respectant l’ús de la varietat dialectal.
Perquè l’Altra, a part de tenir un títol d’allò més suggerent, no repeteix la temàtica ni l’ambientació de la primera novel·la. L’escriptura de Rojals no deixa o no hauria de deixar indiferents a la generació nascuda als 70.

Josep Torrents Amb “Primavera, estiu, etcètera…” vaig gaudir d’una experiència que rares vegades em passa amb un llibre: No poder-lo deixar, emportar-me’l arreu, dormir poc, menjar menys, ser un asocial… fins arribar a la darrera pàgina i notar un buit quan el tancava per darrera vegada.
Vull llegir “L’altra” perquè la meva cosina ja l’està llegint, i tinc ganes de poder compartir lectura amb els amics, intercanviar mirades còmplices quan coincideixi amb algú al tren que l’està llegint,  i seguir mirant el món a través dels ulls d’una arquitecta.

Lucas Mulero: el  vull llegir perqué em va agradar molt el primer!!!

Cristina Fernández:Vull llegir aquesta perquè no he llegit l’altra de la Rojals.

Cristina Anguita Perquè Marta Rojals és una veu destacada de la nova literatura en llengua catalana i em sembla important estar al dia de les publicacions dels nostres narradors. El millor suport que es pot donar a un escriptor és llegir-lo.
Vull llegir el nou llibre de la Marta Rojals perquè m’he llegit l’anterior, “ Primavera, estiu, etcètera…” i em va agradar molt.

Clara Saperas: Perquè em va encantar el primavera, Estiu, etc. Un llibre d’aquells en el que entres de cap i que et fas tant teves les històries que no voldries que s’acabés mai, i voldries seguir eternament l’evolució i històries de cada un dels personatges.

Griselda Ballester: La Marta Rojals escriu sobre els problemes que tenen la seva generació, els joves que havent-t’ho tingut tot ara es troben davant  una situació que no té marxa enrere i hauran de lluitar per  tirar endavant  i fer un món nou.  I això ho fa – el fet de narrar aquesta nova situació i tots aquells sentiments i patiments-  de manera magistral.  Llegiré” L’Altra” i espero que no s’aturi aquí.

Marc Ferrayuoli: m’agradaria poder llegir la nova novel·la de Marta Rojals per dues raons.
La primera és descobrir a l’autora misteriosa, poc coneguda de l’actualitat però sobretot el perquè d’estar sent tant ben valorada.
En segon lloc, Rojals, és el poble on jo estiuejava, no cal afegir res més, els bons records són excessius.

Alvar Giner: per que el “primavera” ja em va agradar

Arnau Sabat: La vull llegir perquè m’agrada molt com escriu la Marta Rojals.

Maria Pilar Galceran: Vull llegir L’Altra, per què sé que m’agradarà tant o més que el Primavera, per què vaig al.lucinar amb la rapidesa del boca-orella, per què no cal sortir cada dia a la “tele” per a que parlin de tu, si ets tan bona escriptora com la Marta Rojals, per què…Un munt de motius!!!

Montse Sansano:   Vull llegir l’Altra de la Marta Roijals perquè l’anterior novel.la (Primavera, estiu…) em va encantar, tant per la localització geogràfica, pel registre de la llengua, tants i tants records d’infantesa..  La mateixa Marta diu que l’Altra no té res a veure amb “Primavera…”, però segur que també m’agradarà molt.

Eugènia Cros: “Vull llegir l’altra perquè el que he llegit sobre aquesta novel·la des de qua s’ha publicat, i les poques notes sobre la  seva autora han despertat el meu interès”

Mònica Amorós: Perquè el primer em va encantar. El vaig engolir. Em va semblar fantàstic! Segueixo els seus articles a Vilaweb cada dilluns com a píndola de la setmana, imprescindibles; i també he llegit algunes crítiques del seu nou llibre i friso per llegir-lo, sé que no em decebrà.