Nou número gratuït de la la revista digital

DESCARREGA’T L’EXEMPLAR 

 

En el nou lliurament de la revista digital de L’Illa dels Llibres, Ken Follett especula sobre la possibilitat de l’esclat d’una tercera guerra mundial amb conseqüències irreversibles per a la humanitat. És possible una tercera guerra mundial? L’escriptor gal·lès planteja la possibilitat a “Mai”.

Analitzem l’informe del Gremi d’Editors de Catalunya on assegura que l’any 2021 ha estat un bon any per la consolidació de la lectura i ens mostrem molt satisfets que la població de Calonge ja és oficialment el primer “poble de llibres” de Catalunya. Malgrat tot, literàriament no ha estat un mal any. La lectura ha estat un refugi i evasió per a molta gent i ha servit per superar la situació pandèmica.

A L’Illa dels Llibres destaquem 10 lectures imprescindibles de l’any que ara acaba i amb l’esperança que el 2022 sigui l’any de la fi de la pandèmia.

El nou any vindrà carregat de novetats literàries i us avancem l’argument del nou llibre d’Albert Sánchez Piñol i parlem de Sergi Belbel, i Don Winslow guardonats amb el Premi Sant Jordi i el Premi Pepe Carvalho respectivament.

Comptem com és habitual amb els articles d’opinió de Martí Gironell i Núria Pradas on recomanen la lectura de “Musclos per sopar” de Birgit Vanderbeke i “De portes endins” de Jordi Cantavella.

Tanquem la revista amb una de les sorpreses de l’any “La cita” de Katharina Volckmer, on l’autora alemanya ofereix reflexions íntimes sense tabús sobre la identitat col·lectiva i sexual.

Bon any nou i bones lectures!!

 

Jordi Milian
Director de L’Illa dels Llibres

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here