Nou número gratuït de la la revista digital
Descarrega’t la revista

En el nou número de la revista de L’Illa dels Llibres descobrirem els nous monstres d’Albert Sánchez Piñol. Què s’esdevindria si reuníssim en una mateixa habitació l’Amor, la Cultura i el Poder?”. I davant d’un perill, li lliuraries el poder a un geni del mal? Es tracta de dues qüestions que ens permetran reflexionar quan llegim “El monstre de Sant Helena”. També uns oferim la possibilitat de llegir els primers capítols de la novel·la.

Amb el Nobel de Literatura Abdulrazak Gurnah abordarem qüestions sobre el desarrelament i la migració arran de la publicació de “A la vora de la mar”. L’escriptor reflexiona sobre la tirania i el poder de la literatura assegurant que “No pots llançar un llibre a un tanc per aturar-lo, però la literatura pot ensenyar-te a combatre la tirania”

Recordarem a Antònia Vicens i la seva relació amb les lletres després de ser guardonada amb el 54è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

I escalfarem motors de cara a Sant Jordi presentant alguns dels actes programats a més de recordar la celebració de Viles del Llibre

Martí Gironell ens recomana “L’edat dels vius”, la nova novel·la de Mar Bosch.

R. J Palacio, deixa enrere l’univers “Wonder” per presentar “Poni”, una novel·la d’aventures ambientada l’any 1860 amb la història de la fotografia, l’espiritisme i l’amistat com a principals ingredients.

Jordi Milian
Director de L’Illa dels Llibres
www.illadelsllibres.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here