La novel·la guanyadora de Sant Jordi 2018, serà adaptada en una sèrie de televisió internacional per la productora britànica BlackBox Multimedia.

L’editorial Enciclopèdia Catalana ha anunciat en un comunicat l’acord per adaptar la novel·la de l’escriptor Jordi Cabré i convertir-la en sèrie de televisió.

L’escriptor Jordi Cabré ha destacat “Em fa molta il·lusió i per mi suposa una novetat absoluta a dos nivells: pel llenguatge audiovisual i per la visió anglosaxona. Tinc ganes de veure el resultat d’aquesta barreja. Com que serà una adaptació, em deixaré adaptar. Al capdavall, la història ja no és només meva”.

Giuliano Papadia, director general i director creatiu, que acaba d’incorporar-se a BlackBox Multimedia des de Fox Network Group, diu: “Estem encantats de tenir la possibilitat d’adaptar aquesta novel·la tan especial. La premissa i els temes són universals i funcionaran amb audiències d’arreu del món, però sense perdre una forta identitat local. El llibre reuneix misteris, passions i sorprenents efectes en la ment del protagonista. Ara estem buscant la millor veu per adaptar-la.”

La venda dels drets audiovisuals ha estat duta a terme per l’agència literària Pontas.

Digues un desig és un thriller psicològic rere les passes d´un escriptor famós que descobreix que el llibre més venut del dia de Sant Jordi és la seva autobiografia. Però ell no l’ha escrit, tot i que el seu nom i la seva foto apareixen a la coberta. I què hi diu? Quins secrets revela? Entre d´altres, una història d´amor adúltera i de submissió total a una dona més jove; i que potser ell podria ser un assassí. Una història que té lloc entre Barcelona i Cadaqués, a cavall entre el somni surrealista i el joc de miralls.

L’escriptor Martí Gironell assenyalava en un article a L’Illa dels Llibres  que ”Digues un desig’ és una obra oberta. I ho és en tant que ens interpel·la a través d’un joc de miralls inquietant, interessant. Proposa un exercici de ficció dins la ficció a través d’una trama addictiva molt ben reeixida i que enganxa des de la primera pàgina. Obrint molts fronts, moltes finestres a les quals el lector s’hi pot repenjar gràcies a les referències a la infantesa, a l’art, a la literatura, a passatges bíblics.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − ten =