Daniel Radcliffe estrena l’adaptació de ‘La mujer de negro’ de Susan Hill.

L’editorial Edhasa  publica la novel·la ‘La mujer de negro’ coincidint amb l’estrena de la versió cinematogràfica.

Dirigida per James Watkins ‘La mujer de negro està interpretada per Daniel Radcliffe, l’actor que va donar vida a Harry Potter al cinema.

Interpreta a un jove advocat anomenat  Arthur Kipps que deixa a casa el seu fill de tres anys per viatjar a un poble remot de Crythin Gifford on ha de solucionar el testament d’un terratinent que acaba de morir.
Quan arriba a la vella mansió comença a descobrir terribles secrets que afecten el passat del lloc. La presència d’una sinistra dona que sempre vesteix de negre l’intimidarà definitivament.

Segons explica la tradició  una mare soltera va haver de deixar a la seva germana que cuidés el seu fill, però el nen es va enfonsar en els aiguamolls mentre la seva mare biològica ho mirava  impotent des de la seva finestra.
Segons diu la tradició, sempre que algú veu l’espectre de la mare, mor un nen.
Susan Hill i l’inspector Serrailler
Susan Hill a més de ser l’autora de ‘La mujer de negro’ ha destacat en el terreny literari gràcies a la creació del l’inspector Serrailler, protagonista de les novel·les  Las distintas guaridas de los hombres (2005), Los puros de corazón (2006), El peligro de la oscuridad (2007) i  Voto de silencio (2011),
Susan Hill situa les seves novel·les a la població de Lafferton, un poblet de l’Anglaterra rural amb aparença tranquil·la on succeïxen tot un seguit d’històries de crims i  misteri.