Cristina Fallarás guanya el Premi Internacional L’H Confidencial 2011

La periodista i escriptora Cristina Fallarás ha guanyat el Premi Internacional de Novel•la Negra L’H Confidencial 2011 amb la novel•la Mis niñas muertas.
El Premi, promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, celebra aquest any la seva cinquena edició.

Mis niñas muertas narra la investigació de la desaparició de dues germanes de tres i cinc anys, que es converteix en un recorregut pels baixos fons de la Barcelona més canalla, on la pedofília, el tràfic de drogues i la pornografia infantil són moneda corrent. L’autora aprofundeix, a més, en el tema de la maternitat, l’abandonament infantil i el consum d’estupefaents a l’actualitat.
El jurat el presideix el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Mario Sanz, i el formen l’editora Blanca Rosa Roca; la cap de Biblioteques de L’Hospitalet, Anna Riera; el director de la Biblioteca la Bòbila, Jordi Canal; i dos lectors apassionats per la novel•la negra, Ricard Tormo, del Club de Lectura de Novel•la Negra, i Paco Camarasa, propietari de la llibreria Negra y Criminal i comissari de BCNegra.
El Premi es lliurarà en un acte públic el proper 26 de març a la Biblioteca la Bòbila, on es presentarà l’obra publicada, amb la presència de l’autora.