L’editorial RBA-La Magrana arrenca la desena edició del premi de novel·la negra en català.

El Premi Crims de Tinta  compta amb una dotació de 5.000 euros i la data límit per a la presentació d’originals és el 28 de desembre. Poden optar al VI Premi Crims de Tinta les novel·les de gènere negre, policíac o d’intriga escrites originalment en català.

‘Wad-Ras’, la novel·la sobre el primer cas dels Mossos d’Esquadra de Joan Miquel Capell , va ser l’obra guanyadora de la darrera edició Premi Crims de Tinta.

Marc Pastor, Carles Quílez, Teresa Solana, Agustí Vehí, Andreu Martín, Emili Bayo, Núria Cadenes i Marc Moreno han estat els autors que han rebut el premi Crims de Tinta en les darreres edicions.

REQUISITS PER PRESENTAR-SE

Les obres han de tenir una extensió mínima de 150 fulls (2.100 espais per full) i s’ha de presentar una còpia de l’original en DIN A4, mecanografiada a doble espai i a doble cara, perfectament llegible i enquadernada, acompanyada de la versió digital de la novel·la en un CD. Les dades de l’autor han de figurar dins una plica a part identificada pel nom i cognoms de l’autor -o el pseudònim, si s’escau- i el títol de la novel·la. A dins hi ha de constar el nom i cognoms de l’autor, el domicili, el telèfon i l’e-mail de contacte.

El termini d’admissió d’originals acaba el 28 de desembre de 2018 a les 14:00 hores. Els originals s’han d’enviar a nom de RBA Libros, S. A., Avda. Diagonal, 189, 08018 de Barcelona,o al correu electrònic premicrimsdetinta@rba.es, indicant que són per al X Premi Crims de Tinta. 8. El nom del guanyador del X Premi Crims de Tinta es farà públic entre març i abril de 2019.

El nom del guanyador del X Premi Crims de Tinta es farà públic entre març i abril de 2019.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here