Casa Usher; El micromecenatge arriba a les llibreries

La Maria, l’Anna i el Gerard inicien una campanya per aconseguir els diners necessaris per obrir la llibreria Casa Usher a Barcelona

casa usher

El nom de la llibreria sorgeix d’un relat d’ Edgar Allan Poe i vol oferir segons l’anunci publicat a internet ‘’una acurada tria per a tots els públics, amb seccions de narrativa, infantil, llibre il.lustrat i còmic, assaig, llibre pràctic, cuina i una especial atenció al món del vi’’.

Es presenten com a ‘’llibreters amb una àmplia trajectòria al món del llibre, que hem unit  esforços per fer realitat el model de llibreria que sempre hem volgut tenir’’.
El local estaria situat al  carrer Santaló 79 de Barcelona, a prop del Mercat del Galvany i Casa Usher vol ‘’dur a terme una agenda cultural enriquidora i variada, plena d’actes en els que esperem que hi participeu, així com tallers i cursos en els que us podreu inscriure. Tot això en un espai centenari amb molta ànima, en el que desitgem que us hi trobeu a gust, i on podreu descobrir vins i gaudir d’un cafè al nostre pati’’.
Per fer realitat  el projecte cal arribar a la xifra de 10.000 euros, tot esperant obrir al públic el mes de març de 2015, si finalment es poden iniciar les obres i aconseguits els diners necessaris.

Per agrair les aportacions, tots aquells que hi participin seran convidats a un cafè i el nom restarà a una de les seves parets de Casa Usher . També segons l’aportació  es pot optar a  ‘’des d’un punt de llibre commemoratiu, numerat, de disseny exclusiu i amb un agraïment personalitzat nostre, una fotografia d’autor de detall artístic de Casa Usher, una bossa de roba de la nostra marca Literalment, una il.lustració limitada i numerada, feta per Joan Fernández, il.lustrador, una targeta d’un 5% de descompte, un llibre sorpresa, un vermut, un esmorzar, un tast de vins amb maridatge de llibres, fins a un sopar acústic per a 2 persones al pati de la llibreria.

 Enllaç destacat