L’editorial edita el thriller que l’autor francès va publicar l’any 2009

Després de la publicació de les novel·les que formen part de la tetralogia protagonitzada per Camille Verhoeven, l’editorial Bromera continua publicant l’obra de Pierre Lemaitre. L’autor de ‘Tres dies i una vida’, ‘Recursos inhumans’ i ‘Ens veurem allà dalt’ també publicats en català per l’editorial d’Alzira, compta ara amb una nova traducció al català de la mà d’Albert Pejó.

‘Vestit de núvia’ publicada per primera vegada en francès l’any 2009 i en castellà per Alfaguara l’any 2014, és l’homenatge de l’autor al cinema de Hitchcock. Un thriller sobre l’assetjament, la venjança i l’amoralitat.

La protagonista, Sophie Duguet té una vida feliç. Parella, una bona feina… Un dia, sense saber per què, comença a perdre objectes, oblida el que li passa, comet robatoris encara que no els recordi i, el pitjor de tot, es que comença a matar a gent sense ser conscient d’això.

Tot i debutar com escriptor als 55 anys després de bona part de la seva vida dedicant-se a fer de professor de literatura per a adults. No va ser fins a l’any 2006 quan publicava ‘Irene’, (Bromera/Alfaguara) la seva primera novel·la, després de ser rebutjat per una vintena d’editorials.

Avui en dia és un dels autors més destacats de la literatura francesa gràcies a les seves novel·les negres i també a ‘Ens veurem allà dalt’ obra guardonada amb el prestigiós premi Goncourt 2014.

L’any 2019, l’editorial Bromera confirma la publicació de ‘Els colors de l’incendi’ la segona part de ‘Ens veurem allà dalt’