Organització i editorials coincideixen en la la valoració de la cinquena edició

Indilletres va néixer l’any 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. La fira té com a objectius promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents.

La 5a edició de la fira Indilletres,ha acolliit més d’una quarantena d’editorials, tres llibreries bisbalenques, quinze biblioteques i un total de 44 activitats programades. L’organització fa un balanç molt positiu de la nova edició  “Ha estat un any ple de reptes que han tingut molt bona acollida per part dels visitants». Durant tot el cap de setmana hi ha hagut una «notable i constant afluència de públic”. L’edició d’enguany, segons fons de l’organització de la fira Indilletres ha destacat “per l’alta participació d’editors, per la gran acceptació del debats, que no han volgut defugir la complexitat dels temes, si no tot el contrari, i per la recuperació de Llucieta Canya com a escriptora catalana i bisbalenca i, com sempre deia ella, empordanesa”.

La fira de llibres bisbalenca ha tornat a ubicar-se a l’espai del Pavelló Firal de la Bisbal, que s’ha complementat novament amb la Biblioteca Lluïsa Duran i el Teatre Mundial.  Indilletres ha comptat amb presentacions de llibres.
Un dels actes destacats de la nova edició ha estat la presentació del llibre Llucieta Canyà, l’etern oblit. Una escriptora en un món d’homes, de la mà de Neus Real i Xavier Cortadellas; i pel concert de veu i piano de les composicions d’Emili Saló basades en poemes de Llucieta Canyà, interpretat per la soprano Eulàlia Ara i del pianista David Granato.

Joan Burdeus guanya el IV Premi Llucieta Canyà de Crítica Literària atorgat per l’associació Indilletres
Indilletres ha lliurat el quart premi de crítica literària Llucieta Canyà a Joan Burdeus per l’article ‘Els consols de Houellebecq’, publicat al mitjà digital Núvol el 8 de juliol d’enguany sobre el llibre Anorrear, editat per Anagrama.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here