Atresmedia confirma l’adaptació cinematogràfica d’’El guardià invisible’ de Dolores Redondo

El dia 25 de novembre Dolores Redondo publicarà ‘Ofrenda a la tormenta’ el final  de la trilogia de Baztán.

Dolores Redondo Illa dels llibres3

La pel·lícula comptarà amb la  coproducció de la productora Nadcon, responsable de les adaptacions cinematogràfiques de la trilogia ‘Millennium’, de Stieg Larsson, i també de les suec Henning Mankell.
De moment no hi ha data d’inici de la producción ni els actors que la protagonitzaran.

Dolores Redondo publicava a principis del 2013, ‘El guardià invisible’ (Columna/Destino)  la primera part de la trilogia sobre Baztan.
La formula escollida  per l’autora era barrejar la novel·la negra amb elements mitològics, una decisió  arriscada que li va permetre convertir-se en una de les revelacions literàries de la temporada ‘’Quan escrivia la novel·la ja em vaig adonar que seria una aposta arriscada. De fet en aquells moments no tenia ni editor ni editorial i tampoc  podia imaginar se es publicaria’’..

La primera novel·la de la trilogia va captivar ràpidament a molts lectors i també a la crítica i la confirmació del seu èxit arribaria amb El llegat dels ossos, la segona novel·la ambientada en  la vall de Baztan.

Amb la publicació de la novel·la Ofrena a la tempesta tanca la trilogia iniciada amb El guardià invisible. En una entrevista a L’illa dels llibres, Dolores Redondo no descartava la possibilitat de seguir  amb la inspectora  Salazar  ‘La història està pensada des del principi i culmina amb la tercera part. Però no descarto en un futur recuperar a Amaia perquè és un personatge que m’agrada moltíssim, però seria en una altra història diferent’

Argument de la nova novel·la:
Ofrena tempesta dolores redondoA Ofrena  a la tempesta,  la inspectora Salazar posarà al descobert la terrible veritat que s’amaga darrera dels crims de la vall.
Ha passat un mes des de que Amaia  recupera al seu fill i Berasategui és detingut.  S’ha suspès la cerca de Rosario, a la que creuen morta després de trobar la seva jaqueta en el riu Baztan.

Mentrestant, una dona denuncia la mort sobtada de la seva néta i el sospitós  comportament del pare de la nena, que ha estat detingut quan intentava robar el cadàver mentre pronunciava paraules inconnexes sobre lliurar  la seva pròpia filla.

El nadó té unes marques vermelles a la cara que indiquen que  podria haver estat assassinat.

Amaia Salazar  haurà de fer front a l’autèntic origen dels esdeveniments que han castigat la vall de Baztan  però  una impressionant tempesta de neu sembla que vulgui amagar la veritat de tot plegat.