La Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya esperen que els lectors gaudeixin d’aquesta primera festa d’estiu de les llibreries de proximitat

La cita serà aquest dijous 15 de juliol  quan més d’un centenar de llibreries de 40 ciutats de Catalunya celebraran el Llibrestiu,

La Cambra vol desestacionalitzar els esdeveniments relacionats amb el món del llibre amb activitats potents, dinamitzar el foment lector, tot estrenyent els vincles entre els lectors i les seves llibreries, i adreçar-se a tota mena de públics amb activitats variades són elements centrals de la proposta.

Llibrestiu serà una festa que portarà els lectors a les llibreries de proximitat, que tenen previst posar parades al carrer i organitzar algunes activitats dins de les llibreries, sempre respectant les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Entre les activitats previstes: conta-contes, presentacions de llibres, signatures d’autors, programes de ràdio a la llibreria, còctels poètics, música, col·loquis, tallers… activitats per a tots els públics i que abraçaran del còmic a la novel·la, tot passant per la literatura infantil i la història, entre d’altres.

En aquesta primera edició, Llibrestiu compta amb la participació de més d’un centenar de llibreries de tota mena i mida, generalistes, especialitzades, i d’infantil i juvenil de prop de 40 ciutats i pobles de Catalunya. Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Sabadell, Vic, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Figueres, Reus, el Masnou, Esplugues de Llobregat, Badalona, Mollerussa, Tàrrega, Olot, Castelldefels, Móra d’Ebre, L’Hospitalet de Llobregat o Mataró.

El Gremi de Llibreters ha activat un microsite a la seva pàgina web [www.gremidellibreters.cat] amb la llista de les llibreries participants, les ubicacions de les parades, la graella d’activitats de cadascuna i un cercador per a facilitar la navegació al públic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here