Aquesta tardor es publicarà el sisè viatge al Regne de la Fantasia de Geronimo Stilton.

Aquesta tardor tornarà a ser protagonitzada per Gerònimo Stilton.El ratolí més conegut de Ratalona publicarà  a principis d’octubre el sisé volum del Regne de la Fantasia. El llibre comptarà de nou amb olors en el seu interior.
En aquesta ocasió l’aventura comença en el moment que un gran perill planeja sobre el Regne de la Fantasia… Vermellosa, la Reina de les Reines de les Bruixes i custòdia del Gran Robí de Foc, vol aconseguir una altra pedra potentíssima, el Safir Blau… Si ho aconsegueix, tot el Regne caurà en mans seves.

 

Tenebrosa Tenebrax; nova col·lecció de Gerònimo Stilton.
També a l’octubre es publicarà Tretze fantasmes per a Tenebrosa, una història protagonitzada per Tenebrosa Tenebrax. Es tracta de la famosa directora de cinema de terror de l’Illa dels Ratolins, filla d’Enterrats Tenebrax. Tenebrax condueix un cotxe fúnebre descapotable i viu a la Vall Misteriosa al Castellcalavera.

Les Tea Sister també presenten noves històries.
Pel que fa als seguidors de les històries de Tea Stilton també podran gaudir de les seves aventures, gràcies a la publicació d’El secret del castell escocès (Estrella Polar). Tea Stilton i les seves amigues conegudes com les Tea Sister, 5 joveníssimes investigadores procedents dels 5 continents (Nicky, Colette, Violet, Paulina i Pamela) faran un viatge a Escòcia per conèixer els misteris d’ un antic castell escocès.
En format còmic també es publicarà Esperant l’ona gegant.

Gerònimo Stilton tornarà a captivar als lectors més joves amb aquestes noves publicacions. De les seves històries s’han venut més d’un milió d’exemplars en català. Molts joves han aconseguit gaudir de la lectura gràcies a les històries d’aquest ratolí.