Aquest any tampoc, George R. R. Martin endarrereix el lliurament del sisè llibre de la sèrie Joc de trons

L’autor publica en el seu blog personal, una carta on comenta que el llibre no està acabat i no ha pogut finalitzar amb els terminis establerts.

George RR Martin Illa dels llibres

George R R Martin assegura ‘’Creguin-me, no em dóna cap plaer escriure aquestes paraules. Estan decebuts, i no són els únics. Els meus editors estan decebuts, HBO està decebuda, els meus agents i editors i traductors estrangers estan decebuts… però ningú podria estar més decebut que jo. Des de fa mesos no he desitjat tant com poder dir: ‘He acabat i lliurat The Winds of Winter’ abans de l’últim dia de 2015. Però el llibre no està acabat’’

George R R Martin assegura que els viatges, compromisos editorials i presentacions no li han permès concentrar-se per escriure més. L’autor no vol fixar dates per no sentir-se pressionat però la maquinària televisiva continua i la nova temporada de ‘Jocs de trons’ podria estrenar-se sense publicar-se abans el nou lliurament.
George R R Martin pensava que la sèrie de televisió mai avançaria els llibres però que en la darrera temporada ‘’la sèrie i els llibres s’han distanciat“.