Canvi en la direcció del festival dedicat a la novel·la negra en català

Anna Maria Villalonga. Foto Ana Portnoy

Sebastià Bennasar s’ha encarregat fins ara de dirigir el Tiana Negra. El Festival acaba de celebrar la setena edició i ja ha anunciat el nom de qui portarà les regnes a partir de la pròxima edició.
Anna Maria Villalonga agafa el relleu de Benassar després de ser la comissària de l’Any Pedrolo. Villalonga coneix prou bé el gènere negre català com a bloguera amb A l’ombra del crim. És autora també de les novel·les ‘El somriure de Darwin’ ‘La dona de gris’ També és professora de literatura catalana a la UB.

L’autora ha declarat a les xarxes socials que va ser ‘En Sebastia Bennassar m’ho va proposar fa uns mesos i vaig acceptar. Sé que és un repte enorme. En Tià deixa el llistó altíssim i una tasca immensa que ha col·locat la novel·la negra en català en un lloc molt important. És el meu negrot, hem estat un pack durant molt de temps. I li agraeixo la confiança” . La nova comissària ha destacat també ”em comprometo a fer-ho tan bé com pugui i a ser digna de la confiança que en Tià i tot l’equip del Festival”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here