“Viatge al país dels arbres” del premi Nobel Jean-Marie Gustave Le Clézio i “El lloc màgic” de Chris Wormell són les dues primeres obres publicades d’una col·lecció que vol ser referència.

El segell Ànimallibres aposta fort en el terreny de la literatura infantil i juvenil amb la creació de la col·lecció L’Arca on publicaran novetats inèdites i clàssics moderns d’autors nacionals i estrangers.

Amb els dos primers títols de la col·lecció Viatge al país dels arbres del premi Nobel Jean-Marie Gustave Le Clézio i ‘El lloc màgic’ de Chris Wormell ja han demostrat que les obres publicades comptaran amb una acurada edició.

La nova col·lecció en paraules del seu editor, Jordi Martín vol ser “una arca d’espècies protegide, un bagul del tresor, una càpsula del temps per salvar la bona literatura infantil i juvenil’’.

També vol ser “la LIJ de sempre, la que batega als marges de modes i tendències, la que ens agrada també als adults perquè torna a despertar dins nostre el lector pur i innocent (desprejudiciat) que havíem estat, la que quan toca és gamberra i políticament incorrecta, la que ens diu encara més coses entre línies que la història que ens explica’’ apunta l’editor.

L’Arca comptarà amb quatre o sis títols nous cada any. Els propers títols que s’han fet públics “Sadako i les mil grues de paper” d’Eleanor Coerr , ‘El joc del penjat’ de Josep Pedrals al febrer de 2021, i ‘Googol’ de Josep Lluís Badal al març del 2021.

Les obres dels autors estrangers ha estat traduïdes per reconeguts traductors com Albert Nolla, Yannick Garcia o el mateix editor Jordi Martín.


Viatge al país dels arbres
Jean-Marie Gustave Le Clézio
Traducció de Jordi Martín Lloret
Il·lustracions d’Henri Galeron

Sabies que els arbres són una mica tímids? Però si et prens la molèstia d’observar-los atentament, t’adonaràs que parlen, es mouen i fins i tot tenen ulls per veure-hi! El petit protagonista d’aquesta història els amansirà a poc a poc i, amb una mica d’imaginació, emprendrà un viatge meravellós per descobrir els seus secrets. Un conte poètic, un himne al silenci i a la vida que ens ensenya a escoltar la natura.

 

El lloc màgic
Chris Wormell
Traducció de Yannick Garcia
Il·lustracions del mateix autor

Des de la seva habitació al soterrani d’una casa ben tètrica, la Clementina somia un lloc màgic lluny de la Gran Ciutat Negra. Sap que un dia el trobarà, però abans s’haurà d’escapar de la tieta i l’oncle Randina, dos malànimes cruels que la tenen segrestada i esclavitzada. Amb l’ajuda del seu millor amic, en Gilbert, un gat molt llest, intentarà emprendre la fugida. Una aventura entranyable, ambientada en un escenari dickensià, que recorda les millors novel·les de Roald Dahl.

Escollit Llibre de l’Any pel Sunday Times.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here