Alfaguara publica una novel·la per lliuraments per a mòbils.

A partir del 14 de febrer l’editorial oferirà cada divendres un capítol de la novel·la ‘Y por eso rompimos’


La novel·la juvenil estarà disponible en paper i ebook el 3 d’abril però abans l’editorial publicarà cada divendres un capítol per poder ser descarregat en qualsevol dispositiu electrònic, mòbils o  tauletes abans de la seva arribada a les llibreries

Escrita per Daniel Handler i  amb il·lustracions de Maira Kalman, ‘Y por eso rompimos’ és una història sobre l’amor i les relacions personals, sobre la parella i la seva ruptura, sobre l’amistat, la traïció, l’honestedat i la recerca de la identitat pròpia, sobre com ens veiem i quina és la imatge que els altres tenen de nosaltres.

Dividida en vuit parts, que s’oferiran els divendres es podrà descarregar  un capítol a un preu de 0,99€ els dies 14, 15 i 22 de febrer i 1,8,15, 22 i 29 de març. El 3 d’abril es publicarà  íntegre en  ebook a un preu  de 7,99€,  i l’edició en paper a 16,95 €.

Y por eso rompimos ha rebut  una menció d’honor  al premi  Michael L. Printz 2012 que cada any lliura l’Asociació de Biblioteques  Americanes al millor llibre juvenil.

La novel·la compatarà amb una adaptació cinematogràfica l’any 2014   a càrrec de Fox 2000 Comedy, la  productora de la saga Crepúsculo.