Les aventures de Bob Esponja també es pubicaran en el nou segell ‘Nickelodeon”, que publicarà les obres de les marques que es troben dins aquest acord.

patrulla caninaPenguin Random House i Nickelodeon han tancat un acord d’exclusivitat per treballar de forma conjunyeix el portfolio de propietats infantils de Nickelodeon amb marques com “La Patrulla Canina”, “Blaze y Los Monstruos Machines”, “Dora la Exploradora” o “Bob Esponja”, entre uns altres, així com els propers llançaments de la companyia.

Gràcies a l’acord neix el segell editorial “Nickelodeon”, que publicarà les obres de les esmentades i converteix en partner exclusiu per a les publicacions d’aquestes propietats a Espanya i Portugal de Nickelodeon, amb la voluntad segons afirma el comunicat de Penguin Random House de contribuir en la importància de l’entreteniment cultural entre el públic infantil.

El Director Editorial del grup.Juan Díaz, ha subratllat’ que “la nova aliança entre Nickelodeon i Penguin Random House contribuirà a aconseguir el principal objectiu que tots dos compartim: oferir als nostres lectors més petits un major ventall de possibilitats per gaudir dels seus personatges favorits”.