L’extraordinari cas dels objectes apareguts i Prop de les bombes han estat guardonades amb  El Vaixell de Vapor i el  Gran Angular respectivament.

Teresa Guiluz ha rebut el premi El Vaixell de Vapor per L’extraordinari cas dels objectes aparegut. Una història d’Aventura, ciència, humor i amistat són els ingredients principals de L’extraordinari cas dels objectes apareguts segons ha destacat el jurat del premi.

L’autora ha destacat en roda de premsa que  “Guanyar el premi El Vaixell de Vapor em fa immensament feliç, per moltes raons que tothom es pot imaginar, però sobretot perquè és un honor formar part d’aquesta aportació tenaç, que enguany compleix trenta-cinc anys, a l’acció que pares, mares i docents fem en favor del foment de la lectura.

Per la seva banda  Emili Bayo ha estat guardonat amb el Gran Angular per Prop de les bombes, una novel·la sobre els horrors de la guerra, però també un homenatge a la solidaritat de les persones que en circumstàncies difícils treuen tota la bondat que porten amagada al cor.”

Bayo ha destacat que ‘’A les acaballes ja de la meva carrera com a docent a les aules de l’ensenyament secundari, per a mi el premi Gran Angular no és únicament un reconeixement literari, sinó també l’oportunitat de seguir exercint una altra mena de mestratge a través de la literatura.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here