L’actor Manuel Garcís-Rulfo interpretarà el paper de Mickey Haller i afaga el relleu de la sèrie “Bosch”

El mateix Connelly ha estat l’encarregat d’anunciar la notícia de l’adaptació televisiva de les seves novel·les
La primera temporada comptarà amb 10 episodis d’una hora de durades que estaran basats en la segona novel·la de la sèrie “El veredicto” on l’advocat ha de defensar a un famós productor de Hollywood, acusat d’assassinar a la seva dona i també a l’amant d’aquesta.

Connelly s’ha mostrat molt content de l’anunci “Estic contentíssim que Netflix s’hagi convertit en la nostra llar, i molt emocionat per poder presentar aquesta història tan rica i complexa, repleta de personatges interessants i misteris per resoldre, a milions d’espectadors de tot el món, tant fans nous com seguidors de sempre”

L’any 2011, Brad Furman va dirigir la pel·lícula El inocente amb Matthew McConaughey com actor principal. Per l’escriptor nordamericà “després d’unes certes aventures, Mickey Haller torna de nou a la pantalla, aquesta vegada en l’adaptació televisiva de The Lincoln Lawyer de Netflix, protagonitzada pel meravellós i genial Manuel García-Rulfo (Els set magnífics, Sicari: El dia del soldat).””

6 UNDERGROUND (2019) – Manuel Garcia-Rulfo

Sobre l’adaptació ha destacat que “comptarà amb els complexos i misteriosos fils argumentals que adoren els fans, combinats amb un humor desenfadat i un toc de relacions familiars. La primera temporada constarà de 10 episodis d’una hora i estarà basada en el segon llibre de la saga, “El veredicte”.”

Michael Connelly ha declarat que és un encert haver triat a l’actor Manuel Garcís-Rulfo com a protagonista Mickey Haller és un idealista iconoclasta que exerceix l’advocacia en el seient posterior del seu Lincoln Town Car, acceptant casos de tota classe i envergadura a Los Angeles. Manuel és el Mickey Haller ideal, un home que segueix els passos del seu pare, un fiscal, i exhibeix els dots teatrals de la seva mare, una estrella de cinema mexicana. Manuel aporta una dimensió i una dinàmica molt potents al paper, molt en la línia del personatge de les novel·les. A més, gràcies a ell la sèrie té l’oportunitat de celebrar la tradició i les arrels llatines d’aquesta història ambientada a Los Angeles.”

Al novembre, Michael Connelly va publicar, set anys després, The Law of Innocence, sisè lliurament de la sèrie de novel·les The Lincoln Lawyer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here