Martí Gironell lidera l’aposta d’Ediciones B pels autors catalans

L’escriptor català publicarà la novel·la El primer heroi el 5 de març

Martí Gironell El primer heroi
Després de la publicació de les novel·les  El pont dels jueus, La venjança del bandoler, L’arqueòleg’  i ‘L’últim abat’ Gironell ha decidit canviar d’època històrica i editorial.

Ara es trasllada a la Catalunya del neòlitic amb una història que arrenca fa 5.000 anys al parc de la Draga de Banyoles. Gironell ha destacat que es tracta d’una novel·la de detalls i  amb una clara intenció de trencar tòpics sobre la prehistòria.
Per documentar-se ha comptat amb el suport de especialistes com  Eudald Carbonell i Antoni Palomo, codirector del parc de la Draga de Banyoles.

L’aposta d’Ediciones B és decidida si tenim em compte la tirada inicial de la novel·la que sosrtirà amb 50.000 exemplars, 30.000 en català i 20.000 en castellà.

L’editor Ernest Folch assegura que el fitxatge de Martí Gironell suposa un nova política de l’editorial amb una aposta ferma pels autors catalans i Gironell és la punta de llança  del nou projecte. Folch també ha comentat que també publicaran en castellà les novel·les i que l’editorial vol fer apostes molt serioses i selectives d’autors catalans.

En els propers mesos es publicaran les novel·les  La cuinera de Coia Valls, Amor contra Roma de Víctor Amela i Memòria de sang del periodista Enric Calpena.

 

Booktrailer de la novel·la.