Aquest Nadal L’Illa dels Llibres sorteja una nova GRAN PANERA LITERÀRIA formada per diferents lots de llibres que aporten diverses editorials.

Per poder participar  i guanyar un dels lots, només cal  que ens recomanis una novel·la a l’adreça de correu  promocio@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig Panera 2018’. 

Indica’ns el teu nom, cognoms i telèfon de contacte i entre tots els participants sortejarem els lots de llibres.

El sorteig es farà el dia 7 de gener de 2019!!!

Només acceptarem un correu per persona.

L’Illa dels Llibres vol agraïr la participació de les editorials:
Penguin Random House,  Bromera,La Campana, Grup 62, Ara Llibres,  Angle Editorial,  Edicions del Periscopi, Enciclopèdia Catalana,Raig Verd, RBA, Més Llibres i Comanegra.

 

3 COMENTARIS

 1. Jo recomano Al mateix riu d’Heraclit del Pep Coll.
  Recreació novel·lada de la vida i pensaments d’Heràclit i la seva època.
  Força interessant i de lectura clara i entretinguda tot i parlar de temes filosòfics!
  M’està agradant molt!

 2. No entenc ni poc ni massa perquè hauríem de llegir un lllibre com SOLENOIDE, de Mircea Cartarescu. Una novel·la que, llegida amb atenció i cura, li’n sobren el 50% de pàgines, en què ben poques coses hi aporta, i en què l’autor vol mostrar un Bucarest tan mediocre i fracassat com el mateix narrador d’aquesta novel·la ens hi vol mostrar el seu fracàs com a escriptor. I ausades que ho aconsegueix.
  Pot ser fou un repte editorial arriscat la publicació de SOLENOIDE, però ara el repte el té entre les mans el lector. Qui açò escriu, després de la seua lectura, ja no està per a molts més reptes. I, en efecte, com diu a la contracoberta Gabriel Liiceanu, “qui llegeixi aquest llibre deixarà de ser un lector comú”. Un altre repte, doncs. Bé, potser el rellegiré.

 3. Jo recomanaria nolt vivament, perque crec que de llibres com aquest en surten un cada decada :

  TAN POCA VIDA de Hanna Yanagihara

  Una meravella¡

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here