Jordi Sierra i Fabra va dirigir diverses revistes musicals  i va ser crític musical.  

Jordi Sierra i Fabra Foto: Michal Novak

Un apassionat de l’escena musical i també de la literatura, dues passions que ha anat combinat durant la seva etapa professional.  Autors de més de 500 llibres, Jordi Sierra i Fabra.

Va dirigir revistes musicals com Disco Expres , El gran musical o  Popular 1 a més de fer programes de ràdio dedicats a la música.

En una entrevista a la revista Enderrock Jordi Sierra i Fabra comentava els seus inicis ‘ Vaig començar fent la revista Disco Expres, i era una heroïcitat. Vaig ficar-me en el món de la música per poder ser famós i escriure llibres. M’havien dit que per publicar era indispensable tenir diners, padrins o un nom. I jo no tenia cap de les tres coses.’’

Sierra i Fabra creia en les seves possibilitats ‘’Un dia vaig pensar que el més fàcil per fer-me un nom era escriure sobre música, perquè ja tenia molta més informació que la majoria de gent. Durant un parell d’anys vaig enviar cartes a El gran musical, a Radio Madrid. Eren cartes de quinze o vint folis on comentava el que havia escoltat. Al final ja esperaven les cartes… Total, que un dia el director, Tomás Martín Blanco, va fer-me delegat del programa a Barcelona. L’any 1969 van decidir crear la revista, un setmanari, i vaig passar a cobrar 250 pessetes (1,5 euros).’’.

Autor inquiet ha rebut més d’una trentena de premis literaris i ha venut més de 10 milions de llibres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here