Netflix ofereix la sèrie amb Michael C. Hall, el popular actor de ‘Dexter’ i ‘A dos metros bajo tierra’.

Harlan Coben és un autor reconegut de novel·la negra i amb ‘Safe’ presenta la seva sèrie de televisió després de ‘Five’.

Coben és conegut en el terreny literari per la creació del personatge de Myron Bolitar amb qui ha protagonitzat més d’una desena de novel·les com ‘Un paso en falso’ o ‘Alta tensión’.

‘Safe’ no és cap adaptació de les seves novel·les i es tracta d’un producte totalment nou coproduït per Canal + i Netflix.

La sèrie estrenada al maig ofereix alguns dels trets característics de les obres de Coben amb uns girs de guió inesperats per atrapar als lectors, en aquest cas, els espectadors.
La fórmula del ‘page-turner’ editorial es trasllada al món televisiu amb uns finals de capítol que introduiran nous misteris o noves pistes per continuar enganxat a la sèrie. El format de 10 capítols de menys de 45 minuts i disponibles en la seva totalitat a Netflix, fan que sigui molt més digerible per a l’espectador.

L’ACTOR MICHAEL C. HALL (DEXTER), PROTAGONISTA DE LA SÈRIE

La sèrie compta amb un protagonista molt especial Tom Delaney, interpretat per Michael C. Hall, conegut pel seu paper a ‘Dexter’.

La sèrie arrenca amb la mort de la dona de Tom, a causa d’un càncer i serem testimonis dels dies posteriors a l’enterrament. Veurem com una de les seves dues filles, Jenny Delaney i el seu nòvio Chris Chahal desapareixen sense deixar rastre.
A partir d’aquest moment, Tom començarà pel seu compte una investigació per esbrinar on pot estar la seva filla. Tot i que, en aquesta recerca no estarà sol, el seu amic Pete Mayfield (Marc Warren) i la policia Sophie Mason (Amanda Abbington) completen el trident protagonista que s’encarregarà de desvetllar el misteri de la desaparició de la seva filla i el seu nòvio, després d’una festa.

UNA COMUNITAT DE VEÏNS ON TOTHOM ÉS SOSPITÓS

La llista de sospitosos no para de créixer a cada capítol on cada veí de la comunitat on viuen, sembla comptar amb arguments suficients, per a saber alguna cosa o bé estar involucrat en la seva desaparició

La comunitat està envoltada d’un mur per protegir-se de l’exterior, una imatge que estarà molt present a cada capítol de la sèrie. Coben ens adverteix que els murs ens poden protegir de l’exterior, però que succeeix sí l’enemic el tenim a l’interior?

Tots els veïns amaguen un secret del passat que finalment sortirà a la llum i alguns d’aquests secrets es relacionen amb els altres personatges i protagonistes de la sèrie.
Aquest fet, provoca certes repeticions de guió o de patró en els plantejaments dels capítols.


Michael C. Hall no aconsegueix superar el paper de ‘Dexter’ però amb ‘Safe’ ens ofereix una sèrie entretinguda de vuit capítols amb un final tancat que de moment no oferirà una segona temporada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here