Després de la novel·la ‘Dóna’t’, l’actriu i escriptora presentarà a principis de setembre una nova novetat on explora les relacions humanes.

A través d’un recull de contes, Àngels Bassas explorarà sobre l’amor i el desamor, les relacions d’homes dones des de diferents punts de vista.

A ‘La vida té aquestes coses’ (Edicions 62), els protagonistes reivindiquen les relacions humanes, autèntiques, sinceres i empàtiques.

Personatges com l’Anne o el Pol, que busquen l’amor i no el troben, parelles que s’estimen, parelles que conviuen sense estimar-se i que malviuen amb els sentiments tancats amb clau i pany. L’Emma, una vídua que cada nit es retroba amb el seu marit fantasma; un home amb cor de suro, col·leccionista de dones bonsais, amb l’ànima malalta…

Àngels Bassas és una reconeguda actriu catalana que ha actuat amb les companyies Nacional de Teatre Clàssic, Cia del Romea, Centre Dramàtic de Catalunya, Cia del Teatre Lliure, Teatre Nacional de Catalunya o Sala Beckett, entre d’altres.
Com a escriptora es va fer molt popular amb les històries d’en Patatu que va comptar fins i tot amb una obra teatral.
A més d’escriure cinc obres de teatre, Àngels Bassas va quedar finalista del Premi Josep Pla 2015 amb la novel·la ‘Dóna’t‘.

Edicions 62 publicarà el 5 de setembre ‘La vida té aquestes coses’.

Crèdit foto principal Àngels Bassas ‘sps art studi”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here