S’estrena al cinema ‘Segon origen’ basada en la novel·la de Manuel de Pedrolo

Carles Porta dirigeix l’adaptació de ‘Mecanoscrit del segon orígen’

segon origen
Mecanoscrit del Segon Origen
és una novel·la escrita l’any 1974 per Manuel de Pedrolo amb més de 2.300.000 exemplars venuts. Tot un referent del gènere de la ciència ficció i la literatuta catalana.

Carles Porta productor i coguionista del film,també es va fer càrrec de la direcció de l’adaptació després de la mort de  del director de cinema Bigas Luna.
L’adaptació de l’obra de Manuel de Pedrolo s’ha rodat a Lleida i Tarragona i compta amb un repartiment protagonitzat per de l’actriu anglesa Rachel Hurd-Wood (El perfume, Peter Pan) que interpretarà a Alba, i el paper de Dídac l’interpretaran joves Andrés Bastista i Ibrahim Mané en les diferents etapes (nen, jove) on també hi participa l’actor Sergi López
Segon Origen és una coproducció internacional d’Antàrtida i Ipsofacto Films (Regne Unit), la participació de Televisió de Catalunya i Televisión Española.

Argument:
Tota la humanitat s’ha esvaït. Els únics supervivents, Alba, de 20 anys, i Dídac, de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en runes hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també la vida de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l’amor és l’únic manual de supervivència.

Fotografia: www.antartida.tv