L’editorial presenta els primers títols basats en sèries La casa de papel, Élite i La casa de las flores.

A l’estiu l’editorial Planeta i Netflix anunciaven l’acord per publicar en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina, novel·les, llibres de no ficció i còmics de les sèries espanyoles de la plataforma.
Ara, Planeta anuncia que a partir del 26 de novembre ja estaran disponibles els quatre primers títols basats en les sèries de La casa de papel, Élite i La casa de las flores.

Élite: al fondo de la clase. Es tracta de la primera novel·la oficial, un spin-off de la sèrie que apareix entre la segona temporada i la tercera que està per arribar. La trama se centra en personatges que no apareixen en pantalla, encara que alguns dels seus protagonistes sí que tenen presència en la història. La novel·la l’ha escrit l’actriu, guionista i escriptora Abril Zamora

Élite. El fanbook oficial. Llibre exclusiu amb més de 200 fotografíes de la sèrie amb temes sobres el making off i anècdotes i curiositats.

La casa de papel. Escape book  Ivan Tapia és fundador i dissenyador d’enigmes de Cocolisto i ara presenta un escape book basat en la popular sèrie televisiva. La proposta de Tapia gira entorn a Sergio Marquina, més conegut com el Profeso i els enigmes que cal resoldre estan construïts al voltant dels fotogrames de les tres temporades de la sèrie.

La casa de las flores. El fanbook oficial. El llibre ofereix informació sobre curiositats de la sèrie i secrets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here