La nova novel·la d’Albert Espinosa es publicarà al març

albert espinosa el món blauL’escriptor i cineasta ha anunciat al seu compte de Facebook que el proper mes de març de 2015 publicarà la novel·la ‘El món blau estima el teu caos’(Rosa dels vents/Grijalbo).
De moment, ni l’escriptor ni l’editorial han comentat  l’argument de la novel·la

Albert Espinosa és autor de les novel·les ‘El món groc’, ‘Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo’, ‘Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’ i ‘Brúixoles que  busquen somriures perduts.

Espinosa ha venut més d’un milió d’exemplars  amb les anteriors novel·les i el mes de març espera repetir l’èxit de les anteriors.
La darrera novel·la ‘Brúixoles que  busquen somriures perduts ‘reflexiona sobre la maduresa, les decepcions i les segones oportunitats, en què el protagonista necessita aprendre a perdonar i perdonar-se al llarg d’una trama en la qual ha d’assumir que “la veritat és el més important”.

Albert Espinosa és enginyer industrial, guionista, actor i director de cinema i teatre i la seva vida va canviar quan als 13 anys li varen diagnosticar càncer, als 14 li varen amputar una cama, als 16 el pulmó esquerre i als 18 part del fetge.

Va passar 10 anys entrant i sortint dels hospitals i quan li varen dir que s’havia curat i no havia de tornar més a l’hospital. La seva malaltia li va canviar la vida i la seva manera de pensar.

Albert Espinosa és una persona molt optimista i els seus guions de cinema, teatre i novel·les reflexen el seu pensament. Potser la més autobiogràfica sigui El món groc/El mundo amarillo on Albert Espinosa, ens parla de la seva filosofia.
En el panorama cinematogràfic ha estat guionista de No me pidas que te bese porque te besaré, Héroes, Tempus fugit, Va a ser que nadie es perfecto, Tu vida en 65’ i Planta 4. 
A la televisió ha destacat pels guions d’Abuela de verano, Majoria absoluta, Jet lag, El cor de la ciutat, Psicoexpress, Serie Viladomat, El joc de viure i  Polseres vermelles.