La cooperativa Som emet un comunicat sobre la detenció de l’editor Oriol Soler

En el comunicat insten a respectar la presumpció d’innocència i mostren el convenciment de la innocència de l’editor català i director general de la cooperativa Som*.

En el marc de d’operació Volhov sobre una suposada trama de finançament irregular del procés mitjans fons públics, la Guardia Civil ha detingut a 21 persones. Entre els detinguts, l’editor Oriol Soler.

La Cooperativa Som ha emès un comunicat on expressen  que estan  convençuts de la innocència d’Oriol Soler i a respectar la presumpció d’innocència en tot moment.

També condemnem el que anomenen una ‘’nova operació de detencions injustes i injustificades contra empresaris, professionals i membres de la societat civil catalana, i advoquem per la via d’un diàleg sincer, sense límits ni condicions, que ajudi a aprofundir en una solució democràtica.

Asseguren que  Som és una cooperativa ”que està auditada, aposta per la transparència i comparteix els comptes amb els seus socis/es treballadors/es periòdicament’’.

Finalment afirmen que ‘’en cap cas, ni Oriol Soler ni Som* han estat un vehicle per canalitzar aquests ingressos cap a altres projectes diferents pels quals van ser concedits’’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here