Pujol substitueix a Iolanda Batallé que ha estat nomenada directora de L’Institut Ramon Llull.

Ester Pujol s’incorpora al Grup Enciclopèdia Catalana com a nova Directora Editorial de la Divisió de Llibreries. Amb l’entrada de Pujol, Enciclopèdia Catalana vol fer un pas endavant, reforçant les seves línies tradicionals d’edició ja existents (La Galera, :Rata_, Bridge, Catedral i Enciclopèdia) i creant-ne de noves, tant en l’àmbit de la ficció com la no ficció, assaig i poesia, amb l’ambició de buscar nous lectors i contribuir a ampliar l’oferta de la producció cultural catalana.

El president del Grup Enciclopèdia Catalana, Xavier Cambra, destaca que “amb aquesta incorporació, el Grup fa una clara aposta per penetrar de forma decidida en el mercat del llibre en català”.

L’any vinent, el Grup Enciclopèdia Catalana coeditarà amb Òmnium Cultural el Premi Sant Jordi durant els tres propers anys i, en aquest sentit, el Director General del Grup, Joan Abellà, apunta que “estem treballant per arribar a més lectors arreu dels Països Catalans i per ser un referent en el panorama del llibre en català. L’entrada d’una professional amb l’àmplia trajectòria d’Ester Pujol demostra la nostra voluntat de créixer amb noves propostes editorials i estratègies dins el món del llibre”.

Ester Pujol ha estat sempre vinculada a l’edició. Es va iniciar a Columna i ha estat directora editorial del Grup 62. En els darrers anys ha treballat com a assessora i editora externa per a grans grups com Penguin Random House i per a altres editorials, entre les quals Comanegra i Sembra Llibres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here