El segell Reservoir Books publica ‘Yo’ el 17 d’octubre.

Dexter Fletcher ha dirigit el biopic sobre Elton John ‘Rocket man’ que fa referència a una de les cançons destacades del cantant anglès. L’actor Taron Egerton interpeta el paper d’Elton John i Jamie Bell el del compositor Bernie Taupin.

Després de l’estrena de la pel·lícula basada en la vida d’Elton John, haurem d’esperar al 17 d’octubre per llegir la primera i única autobiografia del cantant.

Reservoir Books publicarà a la tardor ‘Yo’ on Reginald Dwight, el seu veritable nom d’Elton John ofereix un repàs de la seva biografia i de com un jove tímid nascut a Pinner, un petit municipi als afores de Londres, somiava a convertir-se en una estrella del pop. Tal i com ha comentat en més d’una ocasió el cantant ”El millor del rock and roll és que algú com jo pot convertir-se en una estrella.’’

Elton John compta amb una biografia molt variada i que podríem definir com una ‘ muntanya russa’ amb moments bons marcats per una carrera musical plena d’èxits musicals com ‘Your song’, Rocket man’ ‘ Candle in the wind’, per citar només alguns exemples, però també una biografia marcada per moments dramàtics com el rebuig que van patir  els seus primers treballs amb el seu col·laborador i lletrista Bernie Taupin  a patir una addició  que el va atrapar durant més d’una dècada.
A l’autobiografia ‘Yo’, Elton també escriu de manera inspiradora sobre el seu procés de rehabilitació i com va canviar de vida, sobre com va trobar l’amor gràcies a David Furnish i es va convertir en pare.

També es coneixeran detalls de la nit en què va ballar amb la reina d’Anglaterra al castell de Windsor, la seva amistat amb John Lennon, Freddie Mercury i George Michael, o la decisió de muntar una fundació contra la sida.

Elton John torna a estar d’actualitat amb pel·lícula, llibre i també gira de comiat dels escenaris amb “Farewell Yello Brick Road” .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here