Amb motiu dels 50 anys de la publicació, l’editorial catalana recupera la novel·la de Mario Puzo.

‘El padrí’ és el gran clàssic de la literatura sobre la màfia i el seu creador,  Mario Puzo, va obrir camí a un nou gènere.

Ara torna a les llibreries 50 anys després de la seva publicació, i després d’haver revolucionat també el món del cinema amb la trilogia de Coppola, que va convertir l’escriptor en estrella.

A la novel·la que ara, Edicions 62 reedita, en Vito Corleone, el Don més respectat de Nova York i un dels pilars d’aquesta societat, va arribar com a immigrant als dotze anys des de la seva Sicília natal.
Intel·ligent, astut i fidel als principis de l’honor i l’amistat, i implacable amb els rivals, Don Corleone, la seva vida, els seus negocis i el del seu fill i hereu Michael, conformen l’eix d’aquesta novel·la.

Mario Puzo va ser un dels primers autors  que es va atrevir a endinsar-se al món secret de la màfia. L’any 1969 es publicava la primera edició i des de llavors s’han venut més de 21 milions de llibres.  Després d’anys de ser un escriptor sense un èxit rotund, Puzo es va proposar escriure un best seller i ho va aconseguir amb ‘El padrí’.

Fill d’immigrants napolitans, es va criar al barri novaiorquès d’Hell’s Kitchen, però sempre va negar haver tingut alguna relació amb membres de la Cosa Nostra. Després d’El padrí, Puzo publicaria El último Don i Omertá.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here