Les editorials RBA i Salamandra publicaran dos títols inèdits en castellà de l’escriptor escocès; El arte del crimen (RBA) i Materia oscura (Salamandra)


Més enllà de la sèrie protagonitzada per Bernie Gunther ambientada en l’alemanya nazi, la producció literària de Philiph Kerr compta amb altres títols com ‘Una investigación filosòfica’ o la sèrie sobre el món del futbol ‘Mercado de invierno’, ‘La mano de Dios’ i ‘Falso nueve’.

Les editorials RBA i Salamandra publicaran dos títols inèdits en castellà de l’escriptor escocès; El arte del crimen (RBA) i Materia oscura (Salamandra) que es publicaran al setembre i a l’octubre respectivament.
Dues novel·les totalment independents i amb temàtica molt diferent, fet que posa de manifest la capacitat literària de Kerr com a narrador.

La primera novel·la que podrem llegir és ‘El arte del crimen’ que RBA publicarà el 17 de setembre. L’obra es va publicar l’any 2014 i compta amb una ambientació literària on a través del thriller, Kerr ens ofereix una crítica a la mercantilització salvatge de la literatura.
El protagonista és l’escriptor John Houston que des de fa dècades les seves novel·les es venen per milions. La seva obra mou tants diners que fins té un equip de negres literaris per a sostenir el seu alt ritme de publicació.
Tot es torça quan el cèlebre autor decideix dissoldre el grup d’escriptors i els plans de moltes persones comencen a esfondrar-se.
Troben a la dona de Houston amb un tir al cap, ell ha desaparegut i s’ha convertit en el principal sospitós. El seu més estret col·laborador, Do Irvine, és l’únic que pot ajudar-lo.

L’editorial Salamandra aposta per una vessant històrica amb ‘Materia oscura’ que publicarà el 8 d’octubre.
Es tracta d’un thriller històric que combina amb rigor i passió amb elements de la política, la ciència i la religió al Londres de finals del segle XVII.

A finals de 1696, Christopher Ellis és enviat a la Torre de Londres, però no precisament com a presoner. Gràcies a un inesperat gir del destí el jove aficionat a les dones i els naips es converteix el nou ajudant de sir Isaac Newton, el reconegut científic que, com a administrador de la Real Casa de la Moneda, ha acceptat l’encàrrec de perseguir als falsificadors que amenacen amb esfondrar l’economia anglesa.

Newton i Ellis formaran part d’un duet d’investigadors amb caràcter diferent però que es complementaran per resoldre les seves investigacions

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here