Dan Brown publicarà ‘Inferno’ el 16 de maig.

Empúries editarà 25.000 exemplars de la primera edició   i l’editorial Planeta un milió en llengua castellana.

La novel·la és la continuació del bestseller internacional El símbol perdut. I tornar a ser protagonitzada  pel professor de simbologia, Robert Langdon.  Inferno està situada a Itàlia i gira al voltant d’una de La Divina Comèdia de Dante

Segons el  comunicat  de les editorials Empúries i Planeta la novel·la es situa  al cor d’Itàlia, on  el catedràtic de simbologia de Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d’una de les obres mestres de la literatura més imperibles i misterioses de la història: l’Infern de Dante.
Amb aquest teló de fons, Langdon s’enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d’art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en l’obscur poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.

Sobre la novel·la ‘Inferno’, Dan Brown comenta “Per bé que vaig estudiar l’Infern de Dante a l’escola, no ha estat fins recentment, mentre em documentava a Florència, que he entès la profunditat i la influència perllongada de l’obra de Dante en el món d’avui en dia”. ‘’Amb aquesta nova novel·la estic encantat d’endur-me els lectors en un viatge a les profunditats d’aquest regne misteriós… un paisatge de codis, símbols i més d’un passadís secret.”

Dan Brown és autor de les novel·les El símbol perdut (Empúries/Planeta, 2009) i El codi Da Vinci (Empúries/Umbriel 2004), la novel·la més venuda de tots els temps (81 milions d’exemplars), que ha estat traduïda a 51 llengües i és un dels deu llibres més llegits al món. Dan Brown també és autor (Fortalesa Digital, El gran engany i Àngels i dimonis (Empúries /Umbriel)