0 Flares 0 Flares ×

El canal de televisió Hulu estrena aquest 2018 la sèrie de JJ Abrams basada en les novel·les del rei del misteri i el terror.

‘Castle Rock’  forma part de l’univers creat per Stephen King que va utilitzar per primera vegada amb la novel·la ‘La zona muerta’ l’any 1979.  Però el nom d’aquesta població fictícia inspirada en la novel·la ‘El senyor de les mosques’ de William Goldin, es habitual en altres obres de l’autor com “La mitad oscura”,”Cujo” o “El cuerpo”.

Ara el canal Hulu estrenarà la primera temporada, de 10 capítols,  de la sèrie ‘Castle rock’ sota la producció del conegut J.J.Abraham amb guió del mateix King.

La sèrie, ubicada al fictici poble de Castle Rock,  entrellaça personatges i temes habituals de les novel·les de Stephen King, amb un repartiment que compta amb destacats actors i actrius que ja han participat en anteriors adaptació cinematogràfiques de les seves novel·les com Sissy Spacek o Bill Skarsgaard.

No és la primera vegada que les novel·les de Stephen King s’adapten a la televisió i en els darrers anys hem pogut veure  ‘La cúpula’, ‘La niebla’, ‘22/11/63’,  ‘La zona muerta’ o ‘Mr. Mercedes’.

De moment no hi ha data definitiva d’estrena però arribarà aquest 2018.