0 Flares 0 Flares ×
Destino publica El bastón maldito el primer lliurament de la sèrie Pax.

ASA LARSSON  ILLA DELS LLIBRES

La història de dos germans, Alrik i Viggo Delling, que arriben a l’aparentment tranquil poble de Mariefred com a nens d’acolliment centra l’argument de la nova sèrie de l’escriptora sueca Asa Larsson que ha escrit conjuntament amb Ingela Korsell, especialista en literatura juvenil amb el suport com a il·lustrador de Henrik Jonsson.

PAX Baston malditoEls dos germans aviat descobriran  a Mariefred, que la seva nova llar amaga grans misteris: una biblioteca secreta, enterrada sota terra que  guarda coneixements de màgia i poders ocults, atraient a forces del bé i el mal.
Els  dos guardians d’aquesta biblioteca han mantingut la pau durant molts anys, però les forces malignes estan creixent molt de pressa i només Alrik i Viggo els poden ajudar a derrotar als dimonis.

Pax és una sèrie de llibres infantils formada per 10 títols i el primer ‘El bastón maldito’ el publica l’editorial Destino aquest mes de febrer i no serà fins el mes de maig quan l’editorial Destino publiqui el segon lliurament sota el títol d’’El perro fantasma’.

PAX ASA LARSSON