23 Flares 23 Flares ×
Destino publica El bastón maldito el primer lliurament de la sèrie Pax.

ASA LARSSON  ILLA DELS LLIBRES

La història de dos germans, Alrik i Viggo Delling, que arriben a l’aparentment tranquil poble de Mariefred com a nens d’acolliment centra l’argument de la nova sèrie de l’escriptora sueca Asa Larsson que ha escrit conjuntament amb Ingela Korsell, especialista en literatura juvenil amb el suport com a il·lustrador de Henrik Jonsson.

PAX Baston malditoEls dos germans aviat descobriran  a Mariefred, que la seva nova llar amaga grans misteris: una biblioteca secreta, enterrada sota terra que  guarda coneixements de màgia i poders ocults, atraient a forces del bé i el mal.
Els  dos guardians d’aquesta biblioteca han mantingut la pau durant molts anys, però les forces malignes estan creixent molt de pressa i només Alrik i Viggo els poden ajudar a derrotar als dimonis.

Pax és una sèrie de llibres infantils formada per 10 títols i el primer ‘El bastón maldito’ el publica l’editorial Destino aquest mes de febrer i no serà fins el mes de maig quan l’editorial Destino publiqui el segon lliurament sota el títol d’’El perro fantasma’.

PAX ASA LARSSON

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here