Som Ara Llibres ha emès un comunicat on assegura que totes les novetats editorials dels segells Ara Llibres i Amsterdam que entren a impremta a partir d’ara tindran esborrat el número de la pàgina 155 en senyal de protesta contra l’aplicació d’aquesta mesura del govern espanyol.

Aquesta decisió s’allargarà mentre durin les mesures aplicades per aquest article de la Constitució Espanyola que segons destacat el segell editorial ‘’representa un cop d’estat a les institucions i al govern de Catalunya’’.

En el mateix comunicat asseguren ”La Cultura no pot quedar al marge d’una situació d’anormalitat democràtica com la que estem vivint. Per això, aquest gest que fem des de la cooperativa Som Ara Llibres se suma a moltes altres iniciatives del món cultural per rebutjar la injustícia que és l’article 155 i reclamar l’alliberament dels presos polítics.’’

La novel·la de Sant Jordi de Màrius Serra i Nou Homenatge a Catalunya de Vicent Partal són els dos primers títols que ja han sortit d’impremta amb el número de pàgina 155 esborrat.