La novel·la serà una de les novetats destacades de la nova temporada literària

Després de la publicació de “Paraules que tu entendràs”, Xavier Bosch l’escriptor i periodista presentarà nova novel·la el 17 de març. Amb ‘La dona de la seva vida’ combina intriga i sentiments  a partir de les petites intimitats d’una família i de les investigacions periodístiques destapa un dels escàndols mai resolts al nostre país.

El Joel, el Raimon i la Victòria són els germans Estrada. Viuen separats en diferents llocs del món per motius professionals o personals.. Un fet, però, els uneix. Una investigació periodística, en canvi, ho posa tot en risc. El Joel, director de documentals, aviat s’adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat.

La novel·la serà un dels plats forts de l nova temporada literària després de la bona acollida d’Algú com tu, Nosaltres dos i Paraules que tu entendràs

Xavier Bosch és autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut de 2010), Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998) i la novel·la juvenil La màgia dels reis (1994). L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com tu, i posteriorment, Nosaltres dos i Paraules que tu entendràs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here