L’escriptor i periodista explora l’amistat entre un home i una dona en la nova novel·la al llarg de més de 30 anys.

Xavier BoschDesprés de rebre el premi Ramon Llull amb ‘Algú com tú’ sembla que Xavier Bosch continua donant descans al personatge de Dani Santana protagonista de la trilogía que el va donar a conèixer com a escriptor.

Xavier Bosch publicarà ‘Nosaltres dos’ (Columna) al març de 2017 on segueix la relació de dos amics, Kim i Laura, al llarg de més de 30 anys, des del moment que es coneixen a la facultat fins a la maduresa.
La novel·la transcorre per la ciutat de Barcelona, el glamur de l’hotel del Passeig de Gràcia, el barri gòtic, el Born, l’hotel Vela i els espais més romàntics de la ciutat.
Kim Ráfales, noi de casa bona de Barcelona, fill d’hotelers del Passeig de Gràcia, seductor i diletant, coneix a la universitat la Laura Altimira, de Banyoles, de família treballadora, senzilla, idealista. De mons molt diferents, comença una amistat que durarà, amb interrupcions, més de trenta anys.

Segons destaca el comunicat de l’editorial ‘el món els posa proves dures, i ells sempre hi són per ajudar-se’. Una història d’una amistat entre un home i una dona centra la nova novel·la de Xavier Bosch, autor entre d’altres d’Algú com tu (Premi Ramon Llull 2015), Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 ), Homes d’honor i Eufòria.