L’editorial Trotalibros rep una inesperada proposta d’entrevista a l’autora de “Solitud”

“Nos gustaria entrevistar a Victor Català. El lunes 27 de septiembre os iria bien a les 17h?.”

Aquesta és la demanda que va rebre fa uns dies l’editorial Trotalibros en plena promoció de la publicació de la traducció en castellà de Solitud, de l’escriptora escalenca.

La petició a l’entrevista és impossible de realitzar, perquè l’autora va morir el 27 de gener del 1966.

Les respostes al tuit de l’editorial Trotalibros no s’han fet esperar, hi ha qui proposa que es faci l’entrevista utilitzant el tauler d’ouija o que busquin una mèdium de guardia per fer-la possible. També altres usuaris de Twitter demanen que citin als interessats a fer l’entrevista al mateix cementiri on està enterrada l’autora.

Es desconeix l’autor o autora de la petició, però són molts els voldrien veure la cara dels demandants de l’entrevista quan sàpiguen que en realitat Víctor Català és una dona i s’anomena Caterina Albert.


L’editor Jan Arimany va crear l’any 2012 el blog de crítica literària i anys més tard, amb la publicació de La Guardia, de Nikos Kavadías, iniciaria el seu projecte literari. El 29 de setembre publicarà la traducció en castellà a càrrec de
Nicole d’Amonville Alegría de la novel·la “Soledad” de Víctor Català.  Trotalibros és una editorial amb seu a Andorra, especialitzada a recuperar obres fonamentals de la literatura universal injustament oblidades.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here