Un poema de Jaume Pont per celebrar el 21 de Març el Dia Mundial de la Poesia

Al voltant de 250 activitats serviran per reivindicar la poesia a tot Catalunya. i comptarà amb la participació de diverses entitats i associacions.
JAUME_PONT

Va ser la UNESCO qui va proclamar aquest dia i són molts els actes que es realitzaran per celebrar un dels dies més poètics de l’any.

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de diferents entitats d’arreu del territori lingüístic (escoles,biblioteques, el Consorci de la Normalització Lingüística i la xarxa d’entitats de la UNESCO, associacions i institucions que participen de la cultura), ha impulsat l’organització de més d’un centenar d’activitats relacionades amb la poesia amb l’objectiu de popularitzar-la.

Aquest any s’ha escollit un poema del poeta lleidatà Jaume Pont,’Illa escrita’ QUE es traduirà a 20 llengües (alemany, amazic, anglès, àrab, castellà, euskera, , francès, gallec, italià, japonès, mandarí, mandinga, occità, persa, quítxua, romanès, rus, sard, urdú, wòlof).

L’acte central del Dia Mundial de la Poesia tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica el 21 de març a les 18.30 h, amb la presència del poeta Jaume Pont on es farà la lectura del poema Illa escrita en català i en diferents llengües.
+INFORMACIÓ