L’escriptor suís publicarà la setena novel·la el 4 d’abril, un nou thriller amb el seu habitual estil.

Dos anys després de la publicació de la novel·la El cas Alaska Sanders, la continuació de La veritat sobre el cas Harry Quebert. Joël Dicker presentarà  la història d’un atracament que no és el que sembla, amb cinc personatges amb molts secrets com a protagonistes.

La Campana en català i Alfaguara en castellà editaran la novel·la en català i a castellà el 4 d’abril. La coberta de la novel·la a França serà la mateixa que la de l’edició espanyola i catalana i és un disseny de l’il·lustrador i artista plàstic David de las Heras. A França, la novel·la es publicarà el proper 27 de febrer a l’editorial fundada pel propi autor, Rosie & Wolfe, que ja va publicar la seva novel·la anterior.

Sobre l’argument La Campana i Alfaguara han avançat l’argument que arrenca el 2 de juliol de 2022  quan dos delinqüents es disposen a dur a terme un atracament en una important joieria de Ginebra. Un incident que difereix molt de ser un simple robatori. Vint dies abans, en una urbanització de luxe a la vora del llac Leman, la Sophie Braun es prepara per celebrar el seu quarantè aniversari. La vida li somriu: viu amb la seva família en una mansió envoltada de boscos. Però el seu món idíl·lic està a punt de trontollar. El seu marit està embolicat en una trama de petits secrets. El seu veí, un policia de reputació impecable, s’ha obsessionat amb ella i l’espia fins i tot en els moments més íntims. I un home misteriós  li fa un regal que posa en perill la seva vida. Caldran diversos viatges al passat, lluny de Ginebra, per trobar l’origen d’aquesta intriga diabòlica de la qual ningú sortirà indemne.

Joël Dicker sempre ha destacat que com a escriptor ha d’estar al servei del lectorEl que significa, és que el veritable amo de la novel·la és el lector. El llibre existeix perquè hi ha un lector que el llegirà, perquè si no el llibre no existiria realment i el lector és qui decideix el ritme. El pot llegir en una nit, en una setmana o en un any. El lector és qui decidirà com són els personatges i també s’imaginarà els decorats. Evidentment com a autor de la novel·la, puc dedicar-li deu pàgines a descriure un personatge per donar tots els aspectes físics, però si el lector passa aquestes deu pàgines i no les llegeix i decideix imaginar-se el personatge d’una altra manera, el lector guanya sempre” assegurava l’any 2022 en una entrevista concedida a L’Illa dels Llibres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here