El creador de Parc Juràssic i Westworld va deixar inacabada la novel·la que finalment va acabar l’escriptor James Patterson.
No és la primera novel·la pòstuma que es publica una novel·lade Michael Crichton després de la seva mort l’any 2008. Poc temps després de morir es publicaria Latitudes piratas, una història d’aventures ambientada a la Jamaica del segle XVII, quan va ser una petita colònia britànica envoltada de territoris espanyols i francesos. El Carib va ser l’ escenari de les batalles i les lluites entre aquests colonitzadors. Entre ells, els corsaris atacaven, robaven, raptaven i mataven per aconseguir els tresors aliens
Setze anys després de la mort de l’escriptor nordamericà, RBA publicarà el 3 de juny “Erupción”

La novel·la segueix el ritme dels seus habituals best-sellers amb una erupció volcànica que està a punt de destruir l’illa de Hawaii, però un secret militar ocult durant dècades podria convertir el volcà en alguna cosa encara més aterridora. El futur les persones de l’illa i del món sencer depèn d’un grapat de persones.

Durant molts anys, Michael Crichton, tenia entre mans el projecte de la novel·la “Erupción”. El text el va trobar la seva dona en l’ordinador de l’escriptor amb diverses notes manuscrites que donaven indicacions sobre com havia de finalitzar.
Sabent com era d’especial la novel·la, la seva vídua va guardar el manuscrit fins que va trobar a l’autor adequat per a completar-lo. L’escriptor que va triar va ser James Patterson.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here