Torna Elvis Riboldi.

Després de  protagonitzar la seva primera aventura gràfica, Elvis Riboldi ha  tornat amb una nova aventura ‘Jo Elvis Riboldi i el restaurant xinès’.

La Galera publica la segona part de les aventures del personatge. Elvis Riboldi és un nen inquiet, mogut, és a dir, hiperactiu. Li agrada la música d’AC/DC i el seu dia a dia és diferent al de qualsevol nen de la seva edat.
La seva presència es nota allà per on hi passa. L’autor és Bono Bidari que ajudat per quatre autors catalans; Jaume Copons, Daniel Cerdà, Ramón Cabrera i Óscar Julve han creat el personatge d’Elvis Riboldi .
Tot que en un inici és una història dirigida per a un públic infantil, Elvis Riboldi vol conquerir també altres públics i lectors més grans.

Ara  l’Elvis i el seu inseparable amic Boris descobreixen que han obert un restaurant xinès al Barri i se’ls obre un nou món de possibilitats.

     Elvis i el seu amic Boris estan molt interessats en conèixer les delícies exòtiques del nou restaurant xinès de la ciutat d’Icària: El furor del dragó. Sunte Lee, el fill dels amos, és el seu nou company de classe, i aviat estableix amistat amb els nostres protagonistes, sobretot pel seu coneixement de les arts marcials. Però, a la vegada, els gossos de la ciutat comencen a desaparèixer i, és clar, les llegendes urbanes apunten a que el restaurant xinès està rere tot això. Elvis i Boris comencen una investigació que els portarà a descubrir els secrets més foscos i sorprenents d’un dels personatges més poderosos d’Icària.

Acompanyat de personatges com en Boris el seu millor amic, l’Emma i el Sr.Lugosi, l’Elvis s’enfrontarà a tot un seguit d’aventures que en alguns casos provocaran uns efectes no gaire desitjables amb la destrucció de cotxes, motos, vidres……….. Només Elvis Riboldi es capaç de barrejar nitrogen amb glicerina i fer esclatar el laboratori de l’escola, omplir el dipòsit de benzina del cotxe amb sucre o provocar una col·lisió de record Guinness.

 

Entrevista amb Jaume Copons, un dels creadors d’Elvis Riboldi
https://www.illadelsllibres.com/index.php/2011/12/14/lescriptor-i-guionista-jaume-copons-ens-presenta-jo-elvis-riboldi/