STIC.CAT premia els millors blocs catalans del 2012.

Foto: Tot és una mentida.

Unes 300 persones van assistir a la Sala Antoni Gaudí del Palau Firal de Reus a l’acte de lliurament de la V edició dels Premis Blocs de Catalunya, organitzats per l’associació Stic.cat.

Els Premis Blocs Catalunya han guardonat 31 blocs, ditribuïts en 15 categories temàtiques (dins les quals es distingia entre blocs personals, coporatius i professionals), i dos premis especials: remi Especial STIC i  el  Premi Especial del Jurat

En la categoria de literatura,  el bloc   ‘Tot és una mentida’ ha rebut el premi al millor bloc personal. Un any a Món Sant Benet  que recull les experiències de l’escriptor Martí Gironell durant l’estada en una antiga cel·la d’un monjo durant el procès d’escriptura de la novel·la  L’últim abad, ha rebut el premi al millor bloc literari profesional.

Finalment el premi al millor bloc coorporatiu l’ha rebut  La llibreria La Gralla de Granollers.

La presidenta de l’Associació Stic.cat, Trina Milan, va anunciar, en el seu discurs, la intenció de crear una Acadèmia Catalana d’Internet, on tindrien cabuda perfils socials, econòmics, educatius i culturals de Catalunya amb l’objectiu de posar en valor l’activitat del català a la Xarxa.