Sortejats els dos àlbums il·lustrats d’Els amics de les arts!

L’illa dels llibres ha sortejat els dos àlbums il·lustrats de Déjà vu signats pel grup Els amics de les arts

L’editorial La Galera publica l’àlbum il·lustrat de la cançó ‘Déjà Vu’ amb il·lustracions de Víctor Escandell. L’àlbum inclou  un CD amb una versió inèdita del tema.

L’illa dels llibres ha sortejat dos exemplars signats pel grup.

Per poder participar s’havia de respondre a la pregunta
-Quina cançó t’agradaria il·lustrar i convertir en un conte?

Els guanyadors són: Carles Batet i Anna Oliveras.

Les seves respostes han estat aquestes:

Carles Batet:  si hagués de triar una cançó per veure-la il·lustrada, triaria per exemple Ciència-ficció, també d’els Amics de les Arts. És una cançó molt visual. La sents i vas veient les imatges que descriu. A part, també és molt bona. L’Arquitecte amaga també una bona història per veure-la representada en imatges. Si anem a una cançó d’un grup diferent, seria interessant veure el This Strange Engine, de Marillion, per exemple. Una gran gran cançó que explica també una història que podria quedar bé en imatges.

Anna Oliveras:  M’agradaria il·lustrar una cançó commovedora, que és “Imagine”, de John Lennon. Però per fer-ho, caldria l’il·lustrador amb més imaginació del món. Perquè és capaç de fer somiar a grans i petits, i traslladar els sentiments a dimensions desconegudes.

Foto: Jordi Milian

 

La cançó Déjà vu és una de les cançons que forma part del tercer disc del grup ‘Castafiore Cabaret’, que van editar el 2008. El llibre està acompanyat d’un CD de la cançó i d’un vídeo amb el making off de la creació de l’àlbum.